Dagens Bild – Skärgård

Vinterskärgård

Vinterskärgård

Idag hade jag ett ärende ner till Nynäshamn och jag kunder förstås inte låta bli att knalla ner till hamnen. Jag var långt ifrån den enda, det var en massa äldre damer som var där för att mata änderna som tacksamt tog emot det bjudna.

Vissa fåglar var så tillvanda att de skulle ha satt sig på armen om jag hade sträckt ut den, tyvärr så hade jag inte med mig något som de kunde äta, men fortsätter kylan så undrar jag om jag kan låta bli ytterligare en tur dit.

Halva bryggan var avstängd, en träramp längst ut hade rasat, nu spelar det knappast ingen roll för vill man fotografera så kan man knalla ut till ön på bilden. Men man måste tänka på att högsta tillåtna fart är sju knop, det står det nämligen på en skylt mitt i isen.

Gått ut hade jag kanske gjort om jag hade haft med mig kaffe i en termos och eventuellt någon macka. Men man kanske ska höra med hamnen först så att de inte får för sig att bryta en isränna medan man befinner sig på ”fel” sida om den tänkbara rännan. Men vem vet, det kanske bor folk i husen och det kan ju vara trevligt att tillbringa en natt på en ö.

intressant Tags : , , , , , , , , t

  2 comments for “Dagens Bild – Skärgård

  1. Erik B
    15 februari, 2010 at 20:10

    Härlig bild! Eller bilder :D

  2. Malin
    16 februari, 2010 at 12:43

    Brrr va vintrigt!

Comments are closed.