Dagens Bild III


Vad sägs om denna koltrasthona då? Jag har visserligen visat henne förut, men har jag nu visat en hane två gånger efter varandra så vore det ju trist om de militanta femi-
nisterna bland koltrastarna började knacka på fönstret av ilska.

Och vem vet, någon av dem skulle kanske få för sig att pricka fotografens huvud nästa gång jag törs mig ut. Jag tycker faktiskt denna dam är stilig också, speciellt kul är hennes fjädrar som sticker ut framför vingen, undrar hon har fastnat på något eller hur det kunnat bli så?

Hon, precis som hennes manlige kamrat, kollar på fotografen och känner sig säkerligen rätt tveksamma. Nu presterar ju fotografen både solrosfrö och talgbollar så jag antar att jag inte är helt bortgjord, men hur nära som helst får jag inte komma. Man får vara tacksam för att de sitter stilla och låter sig fotograferas… Bilder på Google Earth

it , , , , , , , , , , ab


9 svar till “Dagens Bild III”

  1. Snygga bilder Jinge, får aldrig själv till bra bilder av koltrastar, speciellt när de är på snön. Man får överexponera för en bra bild. Nu har jag även ekorrar på mitt fågelbord. Undrade för några dagar sedan varför jordnötterna gick åt och nu har jag svaret ;o) Lyckades filma den ett par minuter innan en familj med skräniga ungar lyckades skrämma iväg den.

    http://www.youtube.com/watch?v=bacMcw9k4DU

  2. Men har du inte noterat att det är högsta modet bland damer numer att ha testar som spretar åt alla håll. Hon är väl bara med sin tid, kan jag tro.