Dagens bild – här vill jag bo


Nu har jag visat tämligen många bilder de senaste dagarna, och eftersom jag ska ut ett par timmar till idag så sätter jag denna bild på ”automatisk postning”, en finess i WordPress som gör att jag kan ställa in så att text och bild först visas klockan 16.00, eller vilken tid jag nu väljer.

Att bilden är just från detta ställe beror på att jag inom kort kommer att bege mig dit, jag sitter redan och suktar efter det. Dessutom är det ett bra ställe om man vill fotografera Havsörn eller vad man nu är ute efter, men på helgerna så börjar det likna en turistfälla, i alla fall under semestertider. Och nej, bilden är inte ”Terjad” på tal om det som diskuterats här ett par gånger..

it Andra om: , , , , , , , ,


8 svar till “Dagens bild – här vill jag bo”

  1. Vill du verkligen bo där när vinterstormarna ylar och det är isgata över hela stället? I vintras såg jag närmare ett halvdussin havsörnar vid olika tillfällen – på Riddarfjärdens is i Stockholm!

      • Såg en havsörn från Västerbron för rätt många år sedan. Befann mig på gång- och cykelbanan och flera andra reagerade också.

  2. F.ö. tycks det fungera bra med autopostning, vilket betyder att jag kommer utnyttja funktionen mer. I sommar kommer jag bitvis att vara frånvarande och då passar det bra att visa lite bilder då och då.. :-)