Dagens Bild – Haninge 2007


Här i Stockholmstrakten upplever vi just nu en grön vinter, grön som på den översta bilden. Förra vintern vid den här tiden såg det ut som på bilden till höger.

Just nu ser det ut som om vi kommer att få en grön vinter, det är möjligt att temperaturen sjunker och vi får snö, men ligger inte snön den 10 januari så kommer det troligen inte bli några längre perioder om det överhuvudtaget kommer någon snö att tala om. Och nej, jag klagar inte, det är rätt skönt när man kan gena genom skogen utan att behöva pulsa i snö. Men visst kan småttingarna behöva snö på sportlovet, och man kan ju undra om vintrarna ska bli såhär framöver?

Mja, 129 ord bara för att få visa ett par bilder…

:-/

Andra om , , , , , ,

[tags]Dagens Bild, Vinter, Snöfritt, Väder, Västhuseffekten, Miljö, Foto[/tags]


4 svar till “Dagens Bild – Haninge 2007”

  1. Å andra sidan påstås det att en bild säger mer än tusen ord så det blir rätt många ändå ;-).
    Översta bilden verkar vara sköna tassemarker. Den får mig att längta ut i högskaftade kängor eller stövlar, fast det är kolsvart ute.

  2. Det blir så f…nnat svart när den vita snön är borta. Gillar också tassande i barmark, men gillar nog det ljus när snön ligger på backen mer.

  3. Gillar också snö och ljuset det ger, men att ge sig ut och klafsa i våtmarken med diset hängande över vattenspeglarna är väl för en sörlänning vad en tur på skidor är för en norrlänning. Det bara känns som om man borde vara på väg ut.