Dagens Bild från Fjollträsk

En och annan bild och några kort hoppas jag kunna visa nu i sommar. Jag har nämligen planer på att försöka ge mig ut på stan för att fotografera hyfsat ofta. Att det kommer att bli en hel del ”kort” får man räkna med, men en eller annan bild ska det väl också kunna bli hoppas jag.

Bortsett från diverse bilder på våra bevingade vänner så hoppas jag att det ska kunna bli några annorlunda bilder. Själv är jag lite svag för vykortsbilder, inte så mycket blå himmel nödvändigt-
vis, men turistbilder. Sådana bilder som besökarna i den blivande republikens huvudstad själva tar när de är på besök. Dessutom så fängslas jag av udda miljöer, ställen som man sällan ser bilder på. Om det fanns en gud så skulle man nog kalla dessa miljöer
– platser som gud glömde.

Tyvärr så är en hel del tänkbara fotomotiv förbjudet område. Man får inte springa runt var som helst på en tågstation, lika lite som i Stockholms tunnelbana. Man kan inte heller ge sig till att fotografera människor i vilka miljöer som helst, något som man får respektera. Att fotografera på natten har alltid roat mig, så det finns nog vissa möjligheter att det snart dyker upp bilder på Stockholms raggare här på bloggen.

Lite senare idag så kommer jag troligen att lägga ut ett par bilder på Bilderblogg.se. Kortet på Evert är tagen idag på Riddarholmen.

i Tags: , , , , , , , , t

  6 comments for “Dagens Bild från Fjollträsk

 1. Anders
  16 maj, 2010 at 18:21

  Tuff bild!

  • 16 maj, 2010 at 18:27

   Turistisk…

 2. Pingback: Bertil
 3. 16 maj, 2010 at 19:42

  Skönt att se en nationalskald från Sveriges framsida (Göteborg) på en så framträdande plats i Fjollträsk. (Sverige baksida.) ;)

 4. nature
  17 maj, 2010 at 09:22

  En liten, liten detalj bara: Hur många av stadens statyer är kvinnor?

  • 17 maj, 2010 at 09:23

   Inte många, det kan jag säga.

Comments are closed.