Dagens bild är inte nytagen…


I förrgår visade jag en bild från Dalarö, närmare bestämt den lilla ö som finns i bloggens vinjettbild, Jutholmen. Idag ska jag visa en annan bild trots att den inte är nytagen. För i bakgrunden ser man – vad?Jag minns inte vad det är för segelbåt, men jag ser att det blåste från syd eller sydväst. De går rätt högt upp i vind och det är säkert sex-sju sekundmeter.

En annan sak som jag gillar är att knalla in i vart och vartannat parkeringsgarage jag ser. Bilden på Ung Vänsters klistermärke är något år gammal och sitter på ett ställe där endast förare och passagerare i en bil kan se och läsa budskapet. Helst av allt skulle jag knalla runt i Stockholms garage, källare och motorleder mitt i natten då inga var där. Jag vet inte riktigt varför men jag är förtjust i det öde och de strukturer som finns där. Det kan vara allt från lustiga dörrar, men ofta räcker ljuset till för att fånga min uppmärksamhet.

Jag läste om någon som letade udda ställen som var lämpliga platser för film-
inspelningar, jag kommer inte ihåg vad vederbörandes kallades, det var något på engelska som började på ”location” någonting. Tänk att få vara ute och snoka efter udda miljöer, platser som sedan kan användas vid någon filminspelning, och dessutom få betalt för det. Det hade passat mig som handen i en handske.

Är det någon som känner till ett riktigt udda ställe så tipsa gärna undertecknad.

it Andra om: , , , , , ,


2 svar till “Dagens bild är inte nytagen…”