Brand i Haninge – Dagens bildNu på morgonen så upptäckte jag att det gulaktiga ljuset från gångvägen utanför blandades med massor av blinkande blåljus, jag vet inte vad det var som gjorde att jag vaknade, möjligen hade någon av brandbilarna använt sirener en bit. Resultatet ser ni i alla fall nedan, massor av ledsna bilägare hade samlats utanför.

Enligt uppgift så hade någon av brandmän-
nen på plats sagt att de trodde att branden var anlagd, det är fullt möjligt även om jag inte såg något annat är två fullständigt utbrända bilvrak. En del av bilarna i garaget hade hunnit plockas ut, men cirka femton var kvar inne i garaget. Folk på platsen berättade att olje- och plaströken bildar något slags syra så det gäller att bilarna tvättas snabbt. Samtidigt så har ju röken satt sig ordentligt inne i bilarna så skadan kan komma att kosta försäkringsbolagen många miljoner.

En helt ovidkommande reflektion var att brandbilar numera ser ut som rullande julgranar med sina utryckningsljus. Jag såg en av dem när den åkte förbi, det verkade som om den blinkade överallt…

it Andra om: , , , , , ,

  7 comments for “Brand i Haninge – Dagens bild

Comments are closed.