Bostad Uthyres! – Dagens bild

På min vanliga lilla runda så tog jag bilden till höger, ett bra boträd med ett flertal lediga håligheter. Jag har ännu inte sett några fåglar där, men förra året häckade Stor Hackspett i ett av hålen.

En nackdel med bostaden är att Sparvhöken brukar sitta i en gran bara trettio meter därifrån, men det ska nog fungera om de inflyttande väljer att inte sitta på någon av de kvarvarande grenarna. Observera gärna trädstammen som fortsatt att växa ur trädet längst uppe, en intressant variant, eller hur?

Ekorre

Som synes så träffade jag på min vanliga lilla kompis. Hon eller han hade sällskap av en annan ekorre och de jagade varandra i lite olika träd, personligen så gissar jag att de framåt kvällskvisten ägnar sig åt sådant som ekorrar präglar innan de sätter bo.

Fågelbo
it , , , , ,

  4 comments for “Bostad Uthyres! – Dagens bild

 1. mathias
  10 mars, 2011 at 15:25

  söt kurre! :-)

  • 10 mars, 2011 at 15:40

   Jepp, skitsöt! :)

 2. Mansour
  10 mars, 2011 at 18:02

  ”Observera gärna trädstammen som fortsatt att växa ur trädet längst uppe, en intressant variant, eller hur?”

  Ja, väldigt intressant. Jag kan också se självaste Jesus avbildat på den stammen. Kurren undrar om du har några goda jordnötter i fickan :o)

  • 10 mars, 2011 at 18:14

   Jag funderade faktiskt på det idag. Antagligen skulle man kunna få dem att äta ur händerna på några veckor. Ska se, tar kanske med mig en påse till dem nån dag…

Comments are closed.