Federley skyller bjudresa på – Mållgan


[column width=”49%” padding=”2%”]
Jag slutar aldrig förvånas över Fredrick Federley. Nu har han låtit sig bjudas på en lyxresa ner till Gran Canaria för att göra reklam för ett flygbolag och ett lyxhotell. Och när han blir påkommen så skyller han på sitt alter ego, Ursula, hans variant på Mållgan.

Han klär sig som bekant i kvinnokläder lite då och då, denna ”kvinna” heter Ursula och är någon sorts gayperson-
lighet. Själv undrar jag vad centerväljarna på landsbygden tycker om sin innovative riksdagsledamot, det är som bekant olämpligt att låta sig bjudas om man sitter i Sveriges Riksdag, inget problem för Federley dock eftersom det var Ursula som blev bjuden…

intressant Tags : , , , , , , , ab1 t

[/column]
[column width=”49%” padding=”0″]centerpartiet

[/column]


20 svar till “Federley skyller bjudresa på – Mållgan”

 1. Man kan ju undra över den mannen, Stureplanscentern, salladsbar och nu Mållgan Ursulasson.

 2. Måste varit Ursula som stod och grät i samband med FRA-debatten också. Federley är inte kapabel att visa känslor på det sättet. Det är inte lämpligt att ha en riksdagsman med multipla personligheter.

 3. Går det inte att sälja den där lassemajan till forskning. han/hon tycks ju ha en del schizofrena drag.

 4. Jävligt intolerant av dig att skriva så. Alla vi i gayvärlden vet att skilja på Frederick Politikern och Frederick Gayprofilen. Jag träffar honom ofta på gayställen i Stockholm och där är han fri att göra sådant som en politiker aldrig får göra offentligt. Vi skulle aldrig springa till media eller polisen med vad som händer. Aftonbladet ger sig på honom bara för att han är homosexuell och det är bra nära hatbrott!

  • Skitsnack! Dessutom djäkligt kvalificerat skitsnack. OM Federley skyller på Mållgan så får han skylla sig själv. han bör i -alla lägen- ha klart för sig att han är riksdagsledamot och bör därför tacka nej till mutresor av det här slaget. Nu påstår du att han gör saker på gayställen som politiker aldrig får göra offentligt. DET påståendet anser jag vara så nära förtal man kan komma. Du antyderbara. En sådan skitkommentar till och du och ditt IP-nummer är historia på den här bloggen. Comprende?

   Tänk oxo på att jag hänger ut IP, mailadress och ISP ifall du inte kan sköta dig!

  • QUE? Så man behöver inte ta ansvar för sina handlingar som HBT?
   Shit vad bra, jag är lite bi så om jag nu tabbar mig i något sammanhang så är det mitt bi-ego som gjort det! ;D
   Jag har mycket stor acceptans mot HBT-gänget, vi räddade ju för sjuton en gaykille från en redig misshandel för några år sedan, problemet är att HBT-lobbyn trycker ner budskapet mer o mer i halsen på oss. Min sexualitet är något privat och det bör HBT-gängets också vara. Det börjar bli lite jobbigt att förklara för ungarna varför det är ok en övertollerans mot vissa grupper.

  • Det var det dummaste jag har hört! Precis som de andra två svaren här måste jag fråga dig om du på riktigt tycker att man får bete sig hur som helst bara för att man tillhör gayvärlden på ett eller annat sätt. Om det är så att Federley gör ännu märkligare saker på Gayställen i Sthlm så råder jag er att oftare vidarebefordra dessa incidenter till media och allmänhet. En politiker är en politiker och skall kunna klara av att föregå med gott exempel, annars har man inte i politiken att göra! Sen vill jag också poängtera att Federley antagligen är Bloggvärldens absolut sämsta på att stava (till och med BlondinBella och Kissie skulle skämmas över en del av FF:s stavfel) när jag ändå är igång med mina ”hatbrott” (jag har redan frågat om han är dyslektiker och han hävdar att han inte är det så därför tycker jag att det är OK att kommentera)..

 5. Det här blir ju den andra centerpartisten som klätt sig i någon annans identitet. Ni minns väl hur en medarbetare till Maud Olofsson fick sitta vid en chat istället för henne…

  Det bästa jag kan få till min födelsedag i år är att Centerpartiet åker ur riksdagen!

 6. nåja bjudresor är alltid en ursäkt dom drar till dom som har ska ju självklart alltd få allt serverat och inte behöva slita något.

  Men vad är den i jämförelse med Reinfeldts resa sist till bilderbergsmötet som kostade över en miljon.

  vad var det för biljett han hade bokat var det turistklass eller spaceklass?

 7. Det finns gott om idiotiska handlingar från Federleys sida, bara hans svek mot sina väljare när han röstade ja till FRA räcker rimligen till att få bort honom från riksdagen.

 8. Måste säga att det är befriande med den här typen av politiker i riksdagen även om jag inte sympatiserar med honom. Men dock måste det ibland vara svårt om Ursula blandar sig i politiken då folket ändå röstat in Federley. Sedan blir det ju även något absurt om centern får ett extra mandat i riksdagen. Kanske att både Ursula och Federley skulle gå till val nästa gång så slipper går det inte skylla på någon. Dock blir det ju problematiskt om Ursula väljer att bli vänsterpartist.

 9. Well, jag är bara en fördomsfull hetrosexuell jävel och jag skulle aldrig i helvete rösta på en kille som klädde ut sig i klänning och läppstift, kalla mig rasist, homofob eller vad fan ni vill, men det är helt enkelt inte möjligt att ha förtroende för en sådan totalt utflippad person.

  För att bevisa hur PK jag är så skulle jag inte heller rösta på någon som gillade att klä ut sig till clown, åsna, påskkärring, tomte, troll eller något annat fjantigt offentligt. Killen är ju helt väck.

 10. Vad är gossen Ruda (i Grönköpings Veckoblad) i jämförelse med Fredrik Federly?
  Jo, bara en slätstruken figur!

 11. Jisses!

  Federlay ”aka” Ursula och Carlgren
  Erlandsson samt Olofsson
  Kommer dom över 4% spärren?

  Neppe dom underskattar svenska folkets tolerans .

  Mutresor jo jag tackar!

 12. Jag brukade skylla på den ”andra Ingrid” när jag var 4 år och hade gjort nåt dumt, t.ex. när jag bände loss alla vita tangenter på pianot, för att det lät så skojigt när de lossnade.
  Fredrik har nog en hel del barnasinne kvar…