Expressen väljer Twingly!

En liten fågel kvittrade just i mitt öra att Expressens blogglänkar framöver inte kommer att skötas av Aitellu, som man egentligen var hyfsat nöjd med, utan man kommer låta Twingly sköta länkarna till tidningen.

Som vanligt när det handlar om företag och avtal så vill man inte bekräfta fågelkvittret, men man förnekar det inte heller, och man svarar på ett sätt som inte kan missförstås. Jag törs därför lova att äta upp min gamla keps om man inte inom kort kommer att trumpeta ut nyheten.

Att man legat lågt från Expressens sida beror antagligen på att man velat att Emanuel Karlsten, Expressens nya redaktör för läsarmedverkan, skulle komma på plats först. Han arbetade tidigare på Dagen, en tidning som gjort både två och tre ansiktslyft på nätet under hans tid. Om det beror på honom eller på hela teamet kan jag inte uttala mig om.

Vad det är som gör att Expressen väljer Twingly vet jag inte, men jag gissar på driftsäkerheten och att gänget bakom Twingly har ett stort antal widgets som snabbt kan anpassas för den nya kundens behov.

intressant Tags : , , , , , , , Läs oxo: annarkia, k&å, lasse, loke, hampus, röda malmö, scaber, röda lund, kaj, fredrik, kaj och anders t

  2 comments for “Expressen väljer Twingly!

  1. Micke F
    5 februari, 2010 at 13:49

    Hur har du fått reda på det då?

    • 5 februari, 2010 at 13:50

      Det berättar jag inte.

Comments are closed.