Bloggtoppen har gått sönder – igen


Rubrikvalet är korrekt, Bloggtoppen har fungerat väldigt sporadiskt under de senaste månaderna, troligtvis handlar det om ett fel i databasen som gör att vissa bloggar inte räknas korrekt. Så har det varit förut, och så är det nu igen. Jag anspelar inte på det faktum att BT släpper fram kriminella bloggar som publicerar namn, bild, adress på barn som är misstänkta för brott, men ännu ej dömda, det är ett medveten handling som begåtts av en levande människa, den brist på funktionalitet som vi alla kan se idag beror på något tekniskt fel, möjligen ett handhavandefel.

Samtidigt lämnar det en öppen nisch åt andra hågade, jag vet inte hur mycket inkomst Bloggtoppen genererar, men det torde röra sig om tusenlappar varje månad i alla fall. Och det förefaller vara en helt arbetsfri inkomst, jag har försökt maila ett antal gånger under veckan för att påtala att räknaren inte fungerar men ingen svarar. Får jag ett par tusenlappar i månaden för den enda prestationen att låta bli att svara på mail så slänger jag ut e-postprogrammet direkt.

Samtidigt kan jag konstatera att det är trist, BT har fungerat i ett år nu utan större problem, men nu har allt återgått till de gamla problemen med räknaren. Att Bloggtoppen påstår sig lista Sveriges Bästa Bloggar är lika mycket överdrift som vanligt, men jag antar att de bloggar som nyttjar räknaren kan leva med detta påstående.

intressant Tags : , , , , , , Kulturbloggen t


3 svar till “Bloggtoppen har gått sönder – igen”

  1. kanske lika bra att säga upp kontot på blogtoppen.se främst av skälet att de ger utrymme åt kriminella bloggar med rasistiskt syfte.

    • Avvakta lite och se. Det ÄR även annat på ”G” och då man tröttnar är det ju bara att ta bort ikonen/bilden.

  2. Jag kommer hoppa av bloggtoppen, det måste finnas bättre topplistor som också fungerar!?