Bloggtoppen – forts…


I morse fick jag tag i Jimmy som har Bloggtoppen.se. Han hävdade att han inte läser mailen dagligen och att han därför hade missat att Bloggtop-
pen inte fungerar på det sätt som är avsett.
Kontentan av samtalet var i alla händelser att han ska ägna sig åt Bloggtoppen ikväll för att lista ut vad som kan vara fel. Förhoppningsvis löser han problemet, men han lät inte speciellt pigg på att starta om räknaren även om han får ordning på den. Den inställningen gör att vi som är drabbade, och vi är säkerligen minst ett hundratal, inte kan se om han lyckades fixa problemet än på några dagar.

I mitt tycke är det obegripligt varför han inte ska kunna starta om den, jag har för mig att man bara klickar på en knapp i programmet. Gör man inte det så fortsätter den att visa fel ända till på måndag. Någon förklaring fick jag inte, och det finns säkert anledning att återkomma till ämnet Bloggtoppen inom kort.

En lustig detalj, i mitt tycke i alla fall, är varför man inte svarar på de två mailadresser som uppges på hemsidan. Jag och flera med mig har försökt maila, jag har dessutom varit i kontakt med webbyrån som hostar BT utan kunna nå Jimmy ens den vägen. Att svara på mail är inte särskilt betungande…

intressant Tags : , , , , , , t


2 svar till “Bloggtoppen – forts…”

  1. Jimmy har mailat mig och hävdat att felet ska vara åtgärdat. Men jag har inte fått något besked om BT omstartas eller inte.