WordPress 2.1


Nya WordPress 2,1 släpptes idag så nu har jag uppdaterat. Det var bara några dagar sedan jag laddade in version 2.0.6 så jag börjar bli van.

Egentligen borde man ju vänta ett par veckor som vanligt när det gäller nya versioner, men WP känns så stabilt så jag bryr mig inte om den saken.

Nyheterna har jag ännu inte hunnit inspektera, men det ska vara en hel del skriver de. Vi får se..

Andra bloggar om: , ,

[tags]Bloggosfären, WordPress 2.1, Bloggverktyg[/tags]


11 svar till “WordPress 2.1”

 1. Jag har upptäckt ett fel, mina länkar är borta och det står ett felmeddelande. (till höger) Mina länkar visas i en egen Widget..

 2. Har själv stora problem med WP 2.1.

  Hur som helst tror jag att jag har en lösning på ditt problem Jinge.

  Åkalla länkarna genom:

  Det borde funka.

 3. Det enda strulet jag upplevt är det med min widget för länkarna, blogroll.

  WordPress database error: [You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ” at line 1]
  SELECT cat_id, cat_name FROM

  Jag har bett mitt webbhotell att kolla MySQL-databasen, det har varit strul med den förr, men jag kan oxo lösa det med att göra en manuell widget med länkar, en textdito.

  Något annat har jag inte märkt än mer än att typsnittet i administrationsmiljön för plugins har ändrats, blivit större..

  Men Naseers kod syns inte och jag har mailat Christer med frågan om man kan lägga tillbaka 2.0.7 om jag inte hittar ngn lösning..

  Den som lever får se.. :)

 4. Det är nog inget fel i databasen. Problemet tror jag är att wordpress 2.1 använder subkategorier för länkarna. Då måste man nog ha en ny widget eller kod som motsvarar förändringarna.

 5. Ja Christer. Mitt webbhotell säger att det är fel i PHP-koden. Möjligen finns det ngn plugin enbart för blogroll och den kanske fungerar isf. Men jag undrar fortfarande vad som Naseer försökte skicka.
  Jag återinstallerade 2.0.7 och det gick bra. Men då försvann den blogrollen HELT.. :-)

  Så jag gick tillbaka till 2.1 igen.

 6. Uppdatering: Jag fick tips om att ”felet” bestod i att man ändrat på hanteringen av länkarna vilket inte min widget klarade av. Jag hade att välja mellan att lägga in en funktion i PHP men valde i stället att pula in länkarna i en textbaserad widget.