Vin, kvinnor och sång?

Tvåhundrafemton miljoner kronor, en konstig prick ville absolut veta vad jag personligen skulle göra med pengarna om jag vann en sådan förmögenhet på Lotto. Han tänkte väl att jag skulle svara ett Slott, ett par Ferraris och vin kvinnor och sång. Det passade antagligen i hans egen föreställnings-
värld som lär gå ut på att socialister är socialister bara så länge de inte är multimiljonärer.

AB: ”Någonstans i Sverige finns en man som just blivit mångmiljonär. Men han svarar inte när Svenska Spel ringer. – Troligtvis vet han inte om att han vunnit, säger Theres Lakso. ”

Jag är övertygad om att han svimmade i lördags och fortfarande ligger avsvimmad framför TV:n. I bästa fall vaknar han till liv under dagen och anträder resan upp till Sundbyberg för att hämta en bankväxel på 215.000.000.- Vad man skulle göra, ja det vete sjutton. Bortsett från barn och barnbarn så finns det en massa befrielserörelser som behöver pengar. För några dagar sedan så skrev jag att jag var torpsugen. Svaren på det inlägget blev att – det är jädrans så jobbigt att skotta snö.

Således skulle man kunna anställa en snöskottare eller två?

intressant Tags : , , , , , , , , ab ex svd dn t

  5 comments for “Vin, kvinnor och sång?

 1. nature
  29 mars, 2010 at 07:47

  Tänk om det är så att h*n dog i hjärtinfarkt när det uppdagades? Vem skulle få hjärtat i halsgropen av en sådan vinst? Själv skulle jag investera i ett hyfsat boende samt låst tillgångarna i olika säkra värdepapper samt leva som vanligt.

  • 29 mars, 2010 at 08:36

   Skog!

 2. 29 mars, 2010 at 09:01

  En fyr! Jag skulle köpa en fyr i farleden för Finlandsbåtarna och sitt och hötta med näven åt dom. Resten skulle jag slösa bort!

 3. Christer W
  29 mars, 2010 at 12:21

  Med så mycket pengar skulle jag nog försöka ta flygcertifikat och köpa mig en flygande stuga, An-2.

 4. 30 mars, 2010 at 03:10

  Du hänger inte med Jinge:
  Det finns ingenting sådant som ”befrielserörelser” numer. De är alla omvandlade till terrorister och ger man dem pengar sitter man pyrt till. Kan hamna i något trevlig fängelse i Egypten eller kanske i Bagram.

Comments are closed.