Vi säljer Thomas Bodström till Blair, billigt!


Just nu pågår det en animerad debatt i England om att införa obligatoriska ID-kort som alla ska tvingas att bära.

Sedan tidigare vet vi att man håller på att bygga upp ett system med vägkameror som kan läsa av bilarnas registreringsskyltar för att lagra plats och tid i en enorm databas. När det gäller kamerorna i Londons kollektivtrafik så experimenterar man med ”ansiktsigenkänning” för att kunna lagra motsvarande uppgifter.

På samma sätt används det nystartade vägtullsförsöket i Stockholm. Men engelsmännen håller dessutom på att införa ett obligatoriskt ID-kort med RFID-chip och biometriska data. Det är ett gigantiskt steg mot ett totalt utraderande av den personliga integriteten.

BBC: “Ministers say they will press ahead with plans to introduce ID cards, despite three defeats in the House of Lords on Monday evening… …They also voted for more security provisions, and for more controls on who can access the data… …The government is likely to try to overturn the defeats when the Bill returns to the Commons.”

Förstår ni nu varför jag vill sälja Bodström? Detta ligger ju helt i linje med hans våta dröm om total kontroll av alla medborgare. Det går inte mer än ett dygn mellan nya idéer som kläcks av myndigheterna. Kan vi exportera honom till Blair så kanske det lugnar sig lite här hemma, samtidigt får han ju chans att träffa sin idol, George W Bush, lite oftare.

I England kommer man väl snart att ta efter Hitlertysklands märkning av judar, fast nu gäller det muslimer. Alla muslimer kanske tvingas att bära ett synligt ”M” i stället för ”J”.

Detta sammankopplat med RFID-chip, biometrisk information, ansiktsigenkännande kameror och lagring av bilder på all trafik torde väl tilltala vår justitieminister..?

[i] Läs BBC:s artikel


4 svar till “Vi säljer Thomas Bodström till Blair, billigt!”

 1. Jag börjar luta mer åt att skita i att exportera Bodström och istället smälla upp en giljotin utanför Rosenbad och låta huvuden rulla.

  Jag börjar bli innerligt trött på att våra politiker ”skyddar” oss från oss själva genom att våldföra sig på våra rättigheter samtidigt som de skor sig med våra skattepengar och skär ner vård, omsorg och skolor.

 2. ”giljotin utanför Rosenbad och låta huvuden rulla”

  Jahapp där blev du föremål för Säpos uppmärksamhet. Du kan nog räkna med att allt du görs bandas, skrivs ut, bedöms av ngn hotgrupp. Ser du underligt folk i din omgivning från nu ska du inte TRO att det är folk som arbetar med det de ser ut att pyssla med. Vägjobbarna är utklädda snutar från och med idag.. :)

  Välkommen i klubben! :-)

 3. ”Alla muslimer kanske tvingas att bära ett synligt ”M” i”
  kombinerat med ”obligatoriskt ID-kort med RFID-chip och biometriska data” är inte detta lite tårta på tårta.

  det räcker väl med att man har en RFID-läsare i alla lycktstolpar, bussar, tunnelbanetåg och alla portar till affärer och liknande. Sedan kan man ju ha läsare i biografstolar på idrottsplatser och i alla stolar på matställen så har man ad hoc koll så att säga.

  Nu ligger orwell snart i lä. Utvecklingen är för närvarande strålande nu när socialdemokraterna mer och mer inför moderaternas vallöften

  KAS

 4. Jag har läst flera artiklar på BBC om frågan nu.. men ingenstans hittar jag information om att det skulle innehålla RFID. Med eller utan RFID är ju en väsentlig skillnad. Var finns denna information?