Världens mäktiga är sjuka på olika sätt


Idag möts vi av rubriker som går ut på att Sharon andas för egen maskin så att respiratorn för vila.

Men han är minsann inte den enda sjuklingen av världens potentater. På en mer undanskymd plats meddelas:

WASHINGTON (CNN) – Vice President Dick Cheney was hospitalized for several hours early Monday at George Washington University Hospital after suffering shortness of breath, the White House said.

Personligen har jag svårt att uppbåda alltför mycket empati, men jag antar att deras anhöriga ändå tycker att det är obehagligt. I stället besöker jag den utomordentligt roliga hemsidan som jag länkar till längst ner till höger.

Bilderna är alla plockade därifrån vilket visar att fler är roade av Bushbashing än denna arga gubbe. För när vi talar om sjuka politiker runt vår planet så tar väl George W Bush den absoluta förstaplatsen. Inte ens Irans bubblare Mahmoud Ahmadinejad lär kunna hota mamma Bushs grabb under de år han eventuellt har kvar i Vita Huset.

Eventuellt – eftersom om Gud finns så kommer hon att se till att grabben ställs inför en krigsförbrytardomstol. Det vore mycket trist om han undkommer som Sharon ser ut att göra.

Att Cheney undkommer är självklart, hur många gånger klickar inte hans hjärta?

Det lustiga är att karlen är vicepresident. Skulle Bush dö skulle Cheney göra det samtidigt bara av chocken över att bli landets president. Och hur det då skulle bli med den amerikanska politiken vet jag inte, men det skulle i alla fall inte kunna bli sämre, eller hur..

[i] CNN om Cheneys hjärta

[i] Rolig Bushbashing


3 svar till “Världens mäktiga är sjuka på olika sätt”

  1. Kan Du inte lägga upp paypal så att vi kan bidra med en slant Jinge.

    Tack för alla tänkvärda, trivsamma och ibland roande bloggisar.

    KAS

  2. Så tröttsamt. Jinges blogg förvandlas sakta till ett galleri för störtlöjliga karikaktyrer som bara glädjer de redan frälsta ändå.