Världen är galen, eller bara Bush & Blair?


Nu får vi verkligen hoppas att Brittisk Polis på ett trovärdigt sätt kan bevisa att de faktiskt har skjutit ihjäl en terrorist.

Kan de inte det så är det dags att starta en www.bodycount.com för desinforma-tionens hantlangare, Bush & Blair.

DN: ”- Jag såg en man med asiatiskt utseende som jagades av tre civilklädda poliser på tåget, säger ögonvittnet Mark

Withby till BBC. Han fortsätter: -En av poliserna bar ett svart handeldvapen, det såg ut som ett automatvapen, de tryckte ner honom på golvet och satte sig ovan på honom och avfyrade fem skott mot honom. Han är död, säger han till BBC. Tevekanalen Sky News rapporterar också att mannen ska ha dödats.”


9 svar till “Världen är galen, eller bara Bush & Blair?”

 1. ”Nu får vi verkligen hoppas att Brittisk Polis på ett trovärdigt sätt kan bevisa att de faktiskt har skjutit ihjäl en terrorist.”

  – Det kan du nog lugnt räkna med att de kan. Det som är intressant är hur olika politiska grupperingar skulle reagera om de inte kan det?

 2. Jag: ”Det som är intressant är hur olika politiska grupperingar skulle reagera om de inte kan det?”

  Jinge: ”Du eller jag blir månadens D U M M E R J Ö N S !!!”

  – Upplägg för krig? Dags att vässa pennan!

  Allvarligt talat, så visst låter det som en avrättning, på en tunnelbanevagn dessutom. Konstigt sätt att gå tillväga på, och en bra förklaring till detta måste ges.

  Kan det vara så att polismannen i ett emotionellt raseri mot terrorister, bestämde sig för att fylla terroristen med kulor? Hade de order om att avrätta terroristen på plats? Vem gav isåfall ordern? Var det självförsvar (vilket vanligtvis är enda anledningen till att polisen skjuter någon)? Varför så många som fem skott? Förhoppningsvis får vi redan ikväll svar på dessa frågor…

 3. Jinge: ”Kan de inte det så är det dags att starta en http://www.bodycount.com för des-informationens hantlangare, Bush & Blair.”

  – Där blev du registrerad i en mängd register som potentiell terrorist, potentiell mördare och annat otyg, samt för all framtid förvägrad inträde i USA.

 4. Jovars, om det gick att ”bevisa” att Irak hade massförstörelsevapen som dessutom kunde avfyras på fem minuter, då går det nog att bevisa att den döde asiaten hotade världsfreden på egen hand. Han lär inte protestera.

 5. Peter: ”- Där blev du registrerad i en mängd register som potentiell terrorist, potentiell mördare och annat otyg, samt för all framtid förvägrad inträde i USA.”

  Jag har varit registrerad som socialist sedan 60-talet. Den första noteringen i SÄPOs register (som jag fått läsa) är från 1966 om jag minns rätt. (Jag har läst den..)

  Ali! Jag undrar om de verkligen vågar fejka i det här läget. Skulle de ge sig till att ”bevisa” något annat än kalla fakta så kommer konsekvenserna att bli omöjliga att överblicka. Jag kanske är optimist, vad vet jag..

 6. ”Jag har varit registrerad som socialist sedan 60-talet. Den första noteringen i SÄPOs register (som jag fått läsa) är från 1966 om jag minns rätt. (Jag har läst den..)”

  Det var som attan.. jag vet inte, men som socialist kanske det är lite coolhetsfaktor över det?

 7. Vad det EGENTLIGEN står i SÄPO:s register vet jag ju inte. Jag har bara fått läsa meningslösa kommentarer. All åsiktsregistrering var givetvis bortsorterad. Dessutom skulle de aldrig avslöjat om de visste att jag hade garderoben full av Kalasjnikovs.. :)

  Men jag undrar om det inte finns ngn ikryssad ruta för ”Trolig Kommunist” i deras dataregister. Nej faan, sådant får de ju inte registrera..

  Och då GÖR de givetvis inte det heller.. :) Eller..? :)

 8. När jag hörde om dödsskjutningen på nyheterna så var min första tanke att det lät som en ren avrättning från polisens sida. Lite overkill. Att de ens vågade skjuta, om nu mannen var en potentiell självbombsmördare. Jag undrar om sanningen kommer att komma fram. Jag tror inte att det var riktigt och rätt, det som hände.

  Annica