Varför ska ni döda oss Jinge?


Som de flesta förstår har personen som författat ursprungskommentaren halkat till ordentligt när det gäller de regler som gäller för att få en kommentar införd här på bloggen.

Jag läser alla kommentarer för att avgöra om de går att lägga in eller om jag ska bespara läsarna dessa. Ibland så släpper jag inte heller in en kommentar beroende på att skribenten förefaller att ”inte ha alla hemma” om man säger så.

Att en del går vilse i intellektets djungel kanske inte är så konstigt, men när folk inbillar sig att jag (som är ateist) i själva verket är muslim så kan jag inte annat än att le. Jag har skrivit om islamofobi och det räcker tydligen för att trigga vissa. Dessa rader hittade jag nu på morgonen som en kommentar till ett gammalt inlägg om islamofobi:

Personen skrev: ”Bara en enkel fråga. Varför skall ni döda alla oss andra som inte tror på mördaren och karavanrövaren Muhammed. Varför skall ni hälla kokande vatten över oss Och varför tänker ni steka oss? Så står det i eran förbaskade koran.”

Man behöver inte kommentera sådana mardrömmar hos f.ö. helt vakna personer.

Extra intressant blir det varje gång jag skrivit om Israel. Då dräller det in olika

slags hatkommentarer och mail och detta är ett tämligen typiskt: ”DIN STINKANDE NAZIAPA! Du har ju förvanskat originaltexten som handlar om jihadnazister och terroristsrövslickande kommunistidioter! Kommunister och islamister är igen etnisk folkgrupp eller en annan folkgrupp som omfattas av lagen om hets mot folkgrupp. Naziapor inkluderas inte heller i detta. Ät skit! ZOG Lever!”

Den skribenten har uppenbarligen vissa svårigheter och begreppsförvirringen tycks vara stor. Oavsett vad man skriver om Mellanöstern så kan man räkna med ett antal icke publicerbara kommentarer. Sedan ett antal månader tillbaka sparar jag dessa i en särskild mapp och idag finns det huvudsakligen 12-15 olika IP-nummer som dessa kommer ifrån.

Jag har funderat på om jag ska offentliggöra listan över IP-nummer men jag har valt att låta bli. Däremot har jag abuseanmält 3-4 stycken varav två som satt och skrev i Israel. Dessa anmälningar har fungerat bra eftersom de slutat med sina tok-skriverier nu.

En rekommendation som jag gärna för vidare till andra bloggare som har samma typ av problem.


3 svar till “Varför ska ni döda oss Jinge?”

  1. Personligen gör jag response.redirect på dessa stollar till alliansens hemsida och där kan dom ju försöka kommentera.

    KAS