Var är Norton Tierra?


Jag får rätt så många mail ibland. Detta mail var det något fel på avsändaradressen på så jag väljer att publicera det direkt på bloggen. Man vill ju inte vara ogin mot en mamma som söker efter sitt försvunna barn!


6 svar till “Var är Norton Tierra?”

  1. Tack Babsan! Nää, jag vet inte var din ohängda son håller hus. Har han blivit bloggare är dessvärre prognosen inte så god. Nu har jag ändå lagt ut efterlysningen så jag hoppas att du kan få kontakt med honom. Du får gärna återkomma om du inte får tag i honom, du har alltid en given plats i denna blogg ska du veta.. // J

  2. hur många stenar har du egentligen där inne i ditt glashus? när du nu har så fruktansvärt ömma tår ser det minst sagt komiskt ut när du går loss om andra. ser du inte inkonsekvensen själv? kanske tid att friska upp den gyllene regeln – behandla andra som du själv vill bli behandlad?

  3. Jag tror inte att Jan-Inge har så ömma tår. Jag tror att hans katt redan mördat dem nämligen.

  4. ”Jag förstår faktiskt inte vad problemet är, Snöfallet.”

    tyvärr verkar jag inte ha tillåtelse att utveckla. få se om det här tredje försöket att posta lyckas.

    // JINGES KOMMENTAR: Den dag du kan visa upp att du heter ”Snöfallet” så är du givetvis välkommen tillbaka. Ska du skriva kommentarer på den här bloggen så kan jag berätta att ”Name” är engelska och betyder Namn. Anonyma skribenter med Hotmailkonton är inte väl sedda här så skräpa ner någon annanstans!