Vad göra åt Israelkramarnas stalkare – spammare?


Jag är ju som bekant tämligen kritisk mot staten Israels ständiga brott mot folkrätten, Genèvekonventionen och FN:s resolutioner.

Det som händer när jag kritiserar Israel är att ett flertal av de judiska bloggarna i Sverige ägnar sig åt rena personangrepp på sina bloggar. I en del fall är de så grova att det är klart brottsligt, men det känns som en överloppsgärning att låta rättsväsendet agera på skattebetalarnas bekostnad mot ett mindre antal omdömeslösa personer.

I stället för att bemöta den berättigade kritik som riktas mot Israel så väljer de att koncentrera sig på budbäraren. Standardsvaret är – Djävla Antisemit, men bland kommentarerna som släpps fram på deras bloggar, ofta skrivna av dem själva helt anonymt, görs det gällande att jag är nazist, rasist och en massa liknande uttryck. Det känns givetvis underligt eftersom jag varit aktiv antirasist i över 35 år.

Varenda gång jag bloggar om Israels brott mot de mänskliga rättigheterna, och då palestiniernas rättigheter i synnerhet, så drösar det in mängder av spam i min mailbox. Eftersom jag inte på något ställe visar min mailadress maskinellt läsbar så är det olika antagonister som är orsak till dessa spam.

Rimligen borde man få kritisera en annan stat utan att bli utsatt för personlig förföljelse på olika hemsidor. Det vore ju bättre om vederbörande någon gång i stället ville bemöta den kritik som Israel utsätts för.

I stället nedlusas min brevlåda med olika porrsiters begäran om bekräftelse på nyskapade konton, massutskick av sionistisk propaganda, bekräftelsebegäran på nazistiska veckobrev och liknande. Bara idag på morgonen har jag fått tre olika ”veckobrev” jag aldrig beställt. Andra har beställt dem åt mig.

Visserligen har jag namn och adress på nio av de värsta busarna, men jag kan i dagsläget inte bevisa mer än att en av dessa faktiskt hotat mig fysiskt via mail. Samma person har också skrivit ett flertal mail till mig under falskt namn. Det sistnämnda går också att anföra mot ytterligare ett par i detta gäng, men nog måste det finnas andra metoder att tillämpa förutom polisutredning?

Jag har gjort ett antal abuseanmälningar till svenska operatörer plus tre israeliska, men än så länge har jag inte sett något konkret resultat.

Tips kan ges i kommentarer eller i mail till min mailbox. Till skillnad från andra s.k. bloggare så publicerar jag inte privata mail på bloggen..

(nu blir det en bunt porrmail, nazzebrev och annan skit igen..)

[i] Den judiska media och bloggarlobbyn


7 svar till “Vad göra åt Israelkramarnas stalkare – spammare?”

 1. Gösta, Michael, Dmitri, Anders, Mikael, Daniel, Ilya, Magnus, Mathias och vilka är det mer?

  Läs kommentarsreglerna! Efternamnen bortrensade / Jinge

 2. Bry dig inte om den där judelobbyn Jinge. Kan de inte göra annat än att ägna sig åt stalking så kommer ingen att lyssna på dem efter ett tag. Redan idag blundar de flesta! Ademtmagnus, dmitri och Ilja är redan så bortgjorda att det räcker och blir över. Bry dig inte! De faller på sitt eget grepp. Kan du inte låta bli så låt polisen ta hand om saken. Utsätt dig inte för risken för attentat!

 3. Det är oerhört trist att se…
  Särskillt som det skriks i högan sky över hur hotade och utsatta judar är i Sverige.

 4. ”Med hänvisning till Marx Kritik av den politiska ekonomin förklarar Stephan Grigat hur hans kamrater ser antisemitismen som väsensskild från andra former av rasism. Den är nämligen intimt förbunden med den typ av reaktionär antikapitalism som i stället för att utgå från konkreta sociala relationer, identifierar en ondskefull fiende i ’finanskapitalet’.”

  Från Olivlunden. Nå, är den väsensskild från andra former av rasism? Det kan vara intressant att diskutera den frågan :)

 5. Hörrö ”Evert”!!

  Tycker du inte att stalking är förkastligt då?

  ”“Bry dig inte om den där judelobbyn Jinge” tyckte du var en OK kommentar.”

  Japp. Helt ok. Den är ju sann ”Evert”.. Du vet mycket väl vilket gäng som håller på och härjar..

  ..och som väljer att inte bemöta kritiken i sakfrågan.

 6. Jag har läst borta på TT-kritik, och al-Hamt… ja Mossad–grejen och jag förstår inte vad dessa sionister menar med antisemitism om de inte menar kritik mot Israel och/eller mot sionismen. Och i så fall så är ju ordet antisemitism helt urvattnat.

  Nej, de verkar vara ett gäng högerhaverister, som tydligen trakasserar oliktänkande.