Vad gör de judiska barnen? (bilder)


Ibland kan man inte annat än ruska på huvudet inför den galenskap som konflikten i Mellanöstern uppvisar.

Dessa bilder föreställer judiska barn som skriver små hälsningar på IDF:s artillerigranater som strax ska skjutas iväg mot deras jämnåriga i Libanon. Nu inbillar jag mig inte att detta är något som är isolerat till just judiska barn, jag är fullständigt övertygad om att Hizbollah kan förmå sina illbattingar att skriva hälsningar på de raketer man skickar mot Israel.

Budskapet är snarare att det finns föräldrar som är kemiskt rena från allt som kan kallas omdöme. Budskap nummer två är givetvis att det massiva hat som råder mellan israeler och palestinier/libaneser är av så allvarlig art att det aldrig någonsin kommer att bli fred i mellanöstern.

Bilden under detta visar på vad dessa vapen ställer till med hos mottagarna, de oskyldiga småbarnen i Libanon. Jag har visat bilden förut men den tål att ses på flera gånger.

i

Andra bloggar om: , , , , , ,

[tags]middleeast, zionism, israel, lebanon, palestine, human rights[/tags]


12 svar till “Vad gör de judiska barnen? (bilder)”

 1. Palestinierna måste vara ett tålmodigt folk som inte totalt bryter ihop inför den inträngdhet och instängdhet som det militärt starkare Israel mer och mer tvingar in dem i.
  Se bara på bifogade karta så förstår ni vad jag menar! Hur länge skall ett folk behöva leva under sådana här outhärdliga apartheid-, ockupations-, bantustatliknande förhållanden utan att FN och omvärlden handlar!

  Du har tipsat och länkat förut om det där! // Jinge

 2. Jag satt och tittade på bilderna med barnen som skriver på granaterna igår,och som du säger är den äventuella omdömme som föräldrarna till barnen i bilderna har,den har aldrig någonsin existerat,och det ser ut som att den aldrig kommer att existera heller.
  Hur ”puckad” kan man bli!
  Att överhuvudtaget visa en sådan bild visar på det allra tydligaste sätt,hur en hjärna till en sådan förälder fungerar.
  Men det är ju bra att omvärlden får veta vilken mental nivå befolkningen innehar.

 3. var fick du tag på bilderna??? jag vill ha dom i bättre kvalite för publicering.

 4. Där finns också en länk till en diskussion om bildernas äkthet. Först hävdades att det var fotografer som hetsat barnen att skriva, sen ändrades det till att det var föräldrarna som hetsat dem. Det gör barnen mindre skyldiga, men fy fan för föräldrarna!

 5. Jag fann också en av dessa bilder igår och försökte publicera den på min blogg som jag startade upp hos Expressen. Men jag fick inte pga ”upphovsrätten”.

  mvh
  Abu Mohammad

 6. Bilderna är 100% autentiska.

  Att sionisterna vill göra gällande att de är montage är bara alltför typiskt.

 7. Du jämställer alltså Israels våldutövande med självmordsbombare, d v s terrorister i västerländska ögon? Då har du helt rätt, israeliska armén är inget annat än terrorister.

 8. DE är klart att jag vet att jag har rätt. Jag har skrivit ett ANTAL gånger om den israeliska statsterrorismen. Sök i högerspalten får du se!