Tre ”Likudbloggar” tackar för sig..


Tre av de mest ökända Likud-bloggarna håller på att lägga ner. Sömnlösa nätter på grund av studier, Alicio kommer ”att gå på sparlåga” och Spectators Michael Moynihan är i USA för att skriva en bok.

Det sista är inte sant. Jag vet att det finns mer jordnära förklaringar till att han inte kommer att skriva så mycket den närmaste tiden.

Varför skulle det vara lättare att skriva en bok i USA i.s.f. en lägenhet i Gamla Stan?

Att ”Moje” (som ej namnges) ägnar sig åt studier tror jag i alla fall på. Grabben är begåvad även om han har en märklig inställning till muslimer.

Mikael ”Alicio” Nussdorf hävdar att hans skrivande kommer att gå på sparlåga en tid. Det verkar vara ett klokt beslut. Varför inte helt enkelt släcka lågan helt?


8 svar till “Tre ”Likudbloggar” tackar för sig..”

  1. Det finns ibland samband, ibland inte. Men varje verkan har en orsak, så lång är säkert..

  2. Såg nu att du hade en kategori om katter. Trevligt! Ett inte lika trevligt drag är din förkärlek för att vara typ säpo/stasi/hemliga polisen jinge. jaja, det framstår så ibland allafall.

  3. De tendenserna drabbas jag bara av då folk skriver anonyma hotelsebrev etc.. Jag blir himla nyfiken av sådant..

  4. Förstår absolut varför man kan bege sig till en annan miljö för att skriva en bok. Det är inte ens ovanligt. För att skriva en bok krävs det mycket mer inspiration än att knäppa av en bild eller skriva ett blogginlägg Jinge.

  5. ”För att skriva en bok krävs det mycket mer inspiration än att knäppa av en bild eller skriva ett blogginlägg Jinge.”

    Ja om det hade varit det verkliga skälet så..

  6. Det här är intressant. Det verkar som om den första generationen bloggare börjar ge upp. Frågan är om några nya bloggare kommer att ta över.