Tomas Bodström slår rekord igen!


Men precis som vanligt är det inte något hedervärt och gediget politiskt arbete som utförts utan något helt annat som synes av faksimilen.

Jag minns honom inte som fotbollspelare i det ärevördiga gamla AIK, men han var väl lika slätstruken där som han nu verkar som justitieminister.

För det enda den mannen tycks klara av att göra på sin post är just att –prata.

Och nu har han pratat in sig i rekord-böckerna och är uppenbarligen stolt över detta.

Personligen så hade jag hellre sett att han fick något substantiellt utfört i sin nu-varande position hellre än att slå diverse obskyra rekord i talarstolen.

Signifikant var också att en moderat efter en stund bjöd honom på en Japp så att han inte skulle drabbas av näringsbrist.

Med tanke på hur mycket han uträttar i sitt arbete så torde han klara sig fram till jul nu..

Dennis har en felaktig tolkning, men kul!


3 svar till “Tomas Bodström slår rekord igen!”

  1. Jepp. Men till skillnad från dig så har jag arbetat i branchen ett antal år så jag vet en del om sossarnas tillkortakommanden inom kriminalvården.. Dessutom kan du inlemma flera manliga regeringsmedlemmar på högerkanten som Nuder, Ringholm och Persson.

  2. Beror det långa talet på att Bodström får vare sig uppskattning eller Japp av statsministern? Moderaterna borde kanske skicka kortongvis med Japp till ministrarna när de …hm …orerar :-/ ?