Timbros NMI kommer bli en följetong i bloggosfären


Timbro och Svenskt Näringsliv pumpar in pengar i NMI. Näringslivets Medieinstitut. Jag har tagit upp det förut och detta lär inte vara sista gången.

Jag vet inte om Vassermans gamla TT-kritik har insomnat eller inte men nu visar det sig att NMI anammat hans retorik fullt ut. Nu med samma agenda, d.v.s. avslöja den antisemitism som finns. Att Svenskt Näringsliv anställer folk ur den Pro-Israeliska lobbyn är väl egentligen inget att ha synpunkter på. Folk får väl tycka vad sjutton de vill.

Men ska Svenskt Näringsliv och Timbro tillhandahålla ytterligare en plattform för dessa och också bidra till deras försörjning? Varför då? Vilka är de bakomliggande motiven?

Jag har full förståelse för att Timbro och SN vill granska medierna, men blir tonvikten förlagd till Mellanöstern så kan de väl flytta verksamheten dit?

Herrar McCormac, Moynihan och Nussdorf skulle väl göra sig snabbt hemmastadda där. De kunde ju börja kritisera Jerusalem Post, Haaretz och liknande publikationer. De skulle säkerligen göra stor succé..

Andra bloggar om: , , , ,

[tags]politik, näringslivets medieinstitut, timbro, israel-lobbyn, svenskt näringsliv[/tags]


2 svar till “Timbros NMI kommer bli en följetong i bloggosfären”

  1. ”Varför då? Vilka är de bakomliggande motiven?”

    God dag yxskaft!

    Kanske för att nyhetrapporteringen och medierna i flera fall är vänstervridna till följd av alla journalister som fördrar att rösta på MP, V och S.

    Var det svårt att förstå eller?