Thank You Israel!


Thank you for showing us what Zionism is really about!

We already knew what the Holocaust was, and now we know what you want to do with the Arabs, Palestinians and all the Muslims. Something tells me that this is only the beginning of a message you have for the world.


Thank you for showing us real Zionism!

Pictures by various Lebanese photographers…

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , ,

[tags]Geneva convention, War crimes, USA, Human rights, Israel, Lebanon, Genocide, Middle East, Palestine, War, Human rights, United nations, Bush, Olmert, Blair, Muslims, Islam, Qana[/tags]


20 svar till “Thank You Israel!”

 1. Fy fan va vidrigt. Och så sista bilden med Rice och vad-han-nu heter försvarsministern.

 2. Så om bara israelerna hade lagt ut motsvarande bilder på sina egna offer för självmordsbombare, Hizbollah- och Hamas-raketer, kidnappade och dödade israeliska soldater så skulle denna blogg vara oerhört upprörd över hur hemska PLO, HIzbollah och Hamas var?

  Eller är det Djurfarmens motto som gäller: Alla dödsoffer är hemska, men några är mer hemska än andra?

  Tesen att Hizbollah välkomnar och uppmuntrar civila libanesiska dödsoffer har inte precis försvagats, så att säga.

 3. Givetvis är det lika upprörande om små judiska barn sprängs till slamsor! Den som inte upprörs över sådant är i akut behov av en psykiater. Den ”tes” du talar om är en myt som lanserats av Memri. Det vore snyggare om du delgav läsarna det själv så att jag slapp.

  Den omhuldas och sprids vidare av bomb- och tokhögern givetvis. Hizbollah är onda och israelerna goda. Visst, så måste det vara i din värld.

 4. Jinge: ”Den ”tes” du talar om är en myt som lanserats av Memri. Det vore snyggare om du delgav läsarna det själv så att jag slapp.”

  ironi PÅ
  Nejmen Jinge. Det är ju rymdödlorna som spritt myten om att Hizbollah idkar självmordsbombningar, raktetbeskjutning från bostadsområden och stödjer Syrien, inte Memri. David Icke har avslöjat detta.
  ironi AV

  Tesen ”Hizbollah (och flera andra muslimska/arabiska/palestinska organisationer) välkomnar civila dödsoffer eftersom det skadar motparten mycket mer än Hizbollah” är långt äldre än MEMRI, som skapades först 1998.

  Om nu bilder på små sprängda libanesiska barn får läsarna här att kräva israeliskt reträtt från Libanon, vad skulle ni tycka om bilder på små srängda israeliska barn
  a) genom Hizbollah-raketer från Libanon
  b) genom självmordsbombare från Gaza eller Västbanken?

  Hur många här skulle på samma grunder kräva avväpning och upplösning av Hizbollah eller byggande av mur/barriär gentemot Gaza och Västbanken?

  Eller är upprördheten selektiv?

 5. ”Det är rymdödlorna som spritt myten…”

  Det finns ingen anledning varför jag skulle sänka mig till den debattnivån. Jag tycker vad jag tycker och det framgår av texten i bloggposten.

  ”Om nu bilder på små sprängda libanesiska barn får läsarna här att kräva israeliskt reträtt från Libanon, vad skulle ni tycka om bilder på små srängda israeliska barn”

  Jag har redan svarat på den frågan faktiskt. Jag skrev:

  Givetvis är det lika upprörande om små judiska barn sprängs till slamsor! Den som inte upprörs över sådant är i akut behov av en psykiater.

  Berätta vad det var du inte förstod av den meningen så ska jag se om jag kan hjälpa till och förklara det på ett ännu mer tydligt sätt.

 6. Jag kanske har missat nåt. Men utför Hisb’allah självmordsoperationer från Gaza och Västbanken? Jag trodde att det var andra organisationer. Jag kanske hade fel.

 7. En sionist försökte rättfärdiga Israels mördarmaskin genom det dubbeleggade argumentet ”om någon kom fram till dig och knäckte näsan på dig, skulle inte du svara på det?”
  Mitt svar är ”oavsett vem det var som faktiskt knäckte vems näsa så skulle jag försöka kontakta laghållare för att göra sitt jobb. Om detta inte går så skulle jag skydda mig/försvara mig, men jag skulle inte knäcka alla ben i hans kropp. Jag skulle definitivt inte attackera hans fru och hans barn i deras hem och mörda dem. Jag skulle inte slå sönder hela hans hem och sedan sätta eld på hans hus och bil. Dessutom skulle jag absolut inte göra detsamma mot hans grannar, och alla andra hus som är närbelägna. Jag skulle inte bränna ner deras sjukhus/bensinmack/mataffärer. Jag skulle inte bomba sönder deras vägar/gator. För när jag sen hämtar dig och du frågar mig ”varför står denna stadsdel i lågor och ruiner och varför alla dessa lik?” och jag svarar dig ”för att han knäckte nästan på mig” – då är det upp till ditt samvete att avgöra hur korrekt mitt handlande var.”

 8. Jinge: ” Givetvis är det lika upprörande om små judiska barn sprängs till slamsor! Den som inte upprörs över sådant är i akut behov av en psykiater.

  Berätta vad det var du inte förstod av den meningen så ska jag se om jag kan hjälpa till och förklara det på ett ännu mer tydligt sätt. ”

  Är det utifrån ovanstående ok att bygga murar mellan Israel och Gaza/Västbanken, om det är det enda realistiska sättet att hindra israeliska småbarn från att sprängas i luften? Eller har Jinge någon utveckling/begränsning av sitt resonemang?

  Om bilder på söndersprängda libanesiska småbarn innebär att EU ska bojkotta Israel – vad gör då bilderna av söndersprängda israeliska småbarn? Att EU ska bojkotta Libanon, Syrien och Iran på alla de sätt (handel, idrott, utvisning av ambassadörer osv.) som såväl Aftonbladet som denna bloggs kommentatorer har krävt?

  Inget av vad libaneserna nu får utstå har ju israelerna sluppit (även om markinvasioner inte inträffat sedan 1973). Var fanns alla ”stoppa beskjutningen av civilister”-kritiker när det var Hizbollah som besköt israeliska civilister i mars 2006?

 9. Är det utifrån ovanstående ok att bygga murar mellan Israel och Gaza/Västbanken, om det är det enda realistiska sättet att hindra israeliska småbarn från att sprängas i luften? Eller har Jinge någon utveckling/begränsning av sitt resonemang?

  Jag vet inte om du någonstans i min bloggpost läste om muren? Gjorde du det så måste min senilitet vara allvarligare än vad jag själv upptäckt.

  Om bilder på söndersprängda libanesiska småbarn innebär att EU ska bojkotta Israel – vad gör då bilderna av söndersprängda israeliska småbarn?

  Den typen av bilder är inte speciellt vanliga faktiskt. Ser man till dödandet från att den senaste intifadan startades så leder israelerna mördandet med drygt fyra tusen mot tusen. Så när det gäller dödade palestinier så förekommer det enormt mycket fler sådana bilder eftersom de är kraftigt överrepresenterade.

  Inget av vad libaneserna nu får utstå har ju israelerna sluppit (även om markinvasioner inte inträffat sedan 1973).

  Har israelerna NÅGONSIN fått hela stadsdelar sönderbombade? Har du ETT exempel på att palestinska flygplan skjutit verkanseld med robotar på ett hus i Tel Aviv?

  Jag tycker inte att palestinierna varit guds bästa barn, lika lite som Hizbollah. Men ska man väga ondska i form av en vågskål där man staplar oskyldiga lik så blir det en himla märklig mätning. I runda slängar kan vi konstatera att israelerna haft ihjäl minst fyra gånger så många oskyldiga.

  Så i ”buseligan” är det ingen tvekan vem som är den stora vinnaren.

  Att jag, och många med mig, tar palestinier i försvar beror på det förtryck de utsatts för genom åren. Se bara på Israels egna raslagar som hindrar den inhemska arabiska (palestinska) befolkningen att köpa hus, låna pengar, gå i bra skolor, få adekvat sjukvård. Få ARBETE…

  Dessutom så lever de i ett land där drygt 70% av den judiska befolkningen säger att de under inga omständigheter vill ha en arabisk familj i samma trappuppgång. En klart rasistisk stat..

 10. Det är enkelt. En tidning skrev 750 totalt, Röda Korset har ju inte ens deltagit i verksamheten i Qana så det är nog Menri som rapporterat.

  Alla har olika siffror, det är så när ett hus rasat in och man saknar 25 personer. När man inte ens törs gräva fram offren i rädsla för nya angrepp..

 11. De säkra israelerna vet vad de gör, dem ja.
  Enligt general Gadi Eisendot så har ”mer, än 1.000 terroristmål anfallits.” Överraskning det är mycket av Hizbullah! Du ser, Israel sätter blitzkrig för att besegra Libanon, därför att Libanon är Hizbullah.

  Israel vet vad de gör!
  Israel satte blitzkrig på en flock mejerikor i Libanon, och det är begriplig. Förbaskade kor var Hizbullah. Jag slår vad att du inte visste, att Hizbullah mejerikor kunde avfyra raket på Israel.
  Israel satte blitzkrig på de Hizbullah korna och sålde deras kadaver till McDonald’s. De startar att sälja Hizbullah burgare imorgon. Missa inte tillfället!

  Israel vet vad de gör!
  ”israeliskt flygvapen har förstört lastbilar med resande från Syrien med stridsmedel & ammmunition som var destinerade för Hizbullah i Bekaa dalen.Problemet var, att de som åkte med lastbil bar mediciner, och var från de förenade arabiska emiraten.
  UAENA kunde man inte kunde lita på. UAENA är Hizbullah. Israelerna visste, att UAENA var Hizbullah. Israelerna vet vad de gör rätt? Gadi ”jagaren” är orubblig om israelisk rätt av blitzkrig.

  Israel vet vad de gör!
  Israelerna satte blitzkrig på St. Gregorius en grekisk ortodoxkyrka i byn Rachaya al-Fokhar. Bekaa dalen igen. Jag visste inte att den grekiska ortodoxkyrka var Hizbullah. Överraskning igen! Den grekiska ortodoxa Hizbullah är så jäklaa lömskt. Jag tror att inget kunde ha vågat föreställa att den grekiska ortodoxkyrka var Hizbullah.
  Så, om jag går till en grekisk restaurang och beställer en smaklig souvlaki, det betyder att jag stödjer terrorism? Katten jag gillar verkligen souvlaki!!

 12. BRA Jinge!

  Detta är så oerhört upprörande – precis liksom allt mördande är upprörande! Och alltid har varit!

  Med tanke på vad judarna gått igenom är det absolut omöjligt och ofattbart att förstå deras agerande nu. Hur kan man någonsin rättfärdiga mördande och förföljelse när man själv upplevt detta???

  Hur sjuka blir vi när vi utsätts för extremt våld? Jag menar, hur MÅR Israel? Och framför allt, hur mår sionisterna???

 13. Mathias!

  Jag ska inte göra mig till tolk för andra egentligen, men på ett rent generellt plan kan man konstatera att judar som folkgrupp har varit med om det mest bestialiska folkmord som tänkas kan.

  Många undrar givetvis då hur det kan komma sig att just Israel kan göra sig skyldiga till folkmord, förföljelse och ren slakt av oskyldiga människor.

  Det är nog det Sinda avser med termen ”de” i det hon/han skriver ovan.

 14. Ja, absolut. Det uppfattar jag också. Men jag tycker man bör vara lite försiktig att använda det uttrycket, då det finns en diskret antydan om att det är judarna som är ansvariga för vad Israel hänger sig åt, vilket ju inte stämmer oavsett om man tycker det beteendet är bra eller dåligt, eller rent ut sagt för jävligt för den delen.

  Jag tror absolut inte att den här antydan är någonting medvetet, men precis som man ska vara försiktig med att säga att ”muslimerna” ägnar sig åt självmordsbombningar, så gäller det ju också judar. ”Ni borde veta bättre”-kommentarer är ju trots allt något som torde svida rätt rejält för den majoritet av judar som inte är inblandade, för att inte tala om de som kämpar emot Israels agerande.

 15. Jag vill också klargöra, så att det inte råder några tvivel, att jag menar just det att man inte kan lasta muslimer, eller någon annan grupp vilkensomhelst, för handlingar utförda av individer ur nämnda folkgrupp. Jag ber om ursäkt ifall detta är meta.

 16. Helt korrekt. Tyvärr är det många som inte riktigt klarar den distinktionen. Själv vet jag att jag vid några tillfällen skrivit totalt folkilskna inlägg över Israels agerande och när jag besinnat mig funnit att ett och annat yttrande inte var så välbetänkt.

  Sedan finns det ett underligt fenomen i bloggvärlden. Man får KRITIK om man ändrar i en bloggpost. Sist jag ändrade något i vad jag skrev, eller bytte en bild som jag inte riktigt tyckte var ok, ja då fick jag skit för det… :-)

  Det där känner du säkert igen, sådant gafflas det om med jämna mellanrum.

  Skälet till att jag inte gick in och ändrade i hennes/hans text var säkert dubbelt. Å ena sidan är det besvärligt och kräver förklaringar, å andra sidan räknar man med att folk ska förstå den egentliga avsikten. Själv vet jag inte vem Sinda är så jag borde kanske ändrat den på ren reflex. Men i ärlighetens namn vet jag inte om jag ens reflekterade. Jag tyckte mig nog förstå avsikten.

  Men 99.9% av oss vet nog att du är oskyldig till bombandet av civila i Libanon, men även den sista promillen bör nog få läsa en korrekt text trots att alla andra vet.

  Jag ska försöka kolla upp kommentarerna bättre i fortsättningen. Bra att du sa till!

 17. Tja, det finns ju ingen anledning att låta en blogg ska behöva stå till svars för något den inte står för, bara för att man inte råka hålla med skribenten till 100%.