Tänker Fredrik Malm med sitt underliv?


Amir Sariaslan uppmärksammar en schism inom högeralliansens ungdomsförbund som tar sig närmast pikanta uttryck.

Det är Ardavan Khoshnood i MUF som på sin blogg anklagar bland andra folkpartiets ungdomsordförande på detta käcka sätt:

”Det var Fredrik Malm som tog in kurdisk chauvunism och rasism in i LUF/LS. Han drev frågan väldigt hårt och fick LUF att göra som han ville. Varför? Precis av samma orsak till MUF:s Irangrupp ansvarig. Fredrik är nämligen gift med en kurdisk tjej. Vad vi kan ta för slutsats både vad gäller Fredrik och Teglund från MUF, är att båda tänker med sitt underliv och inte huvudet. Tråkigt, men sant.”

Undertecknad har länge misstänkt att det finns brister i högeralliansens tänk. Det är ju inte helt omöjligt att man oftast använder andra kroppsdelar att tänka med är vad som är normalt.

Jag kan inte avgöra saken men gör ett besök hos Amir Sariaslan och läs den intressanta historien!


Vad tänker han med egentligen?

Andra bloggar om: , , , ,

[tags]politik, fpu, muf, fredrik malm, högerallansen[/tags]


5 svar till “Tänker Fredrik Malm med sitt underliv?”

  1. Khoshnood är iransk rojalist. Att han har mage att anklaga kurder för chauvinism och rasism – det är på samma nivå som när israeliska mördarmaskiner anklagar palestinska barn för terrorism. Den dagen jag som KURD konsulterar en iransk rojalist ämnena frihet, rättvisa och jämställdhet, då travar jag också in på Israels ambassad för att uttrycka mitt fulla stöd för deras aktioner i mellanöstern (meaning: när halal-grisar flyger över Drottningsholmsslottet). Fredrik Malm ligger långt ner på min lista över folk som förtjänar respekt, men det verkar vara inne hos vissa självutnämnda elitister att börja sina urtida fasoner med att sparka neråt. Hur motbjudande kan folk bli?

  2. Att iranier brinner i själen då kurder har frihet är inte så konstigt. häromdagen kom en iraner fram till mig och en vän och irriterade sig på oss tydligen. han frågade om vi var araber, men det vet en iranier mycket väl skillnaden på kurdiska och arabiska. Efter att vi försökt vifta bort honom som en störande fluga så ville han dra skämt för oss. Vi bad honom att börja först. -Iraniern ”Kom och visa mig Kurdistan på kartan”. Inga konstigheter här de går omkring och brinner i själen och hatar oss kurder. Men du The Banana är en low life som Kurd. Du jämför kurder, ditt eget folk med palestinier. Du vill väl men förstår inte det otroligt korkade i ditt resonemang. Om jag får välja så väljer jag hellre ord från en fiende än en Kurd som dig.

  3. För övrigt anser jag att Fredrik Malm är en utomordentlig politiker. Länge leve iransk avundsjuka och smärta i hjärtat.

  4. Ahhhh, the entrance of kurdish racism. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta över ironin, men att ”Kurden” inte fattar att han faktiskt, med sitt inlägg, ger Khoshnoods usla anti-kurd ”chauvinist” argument vatten på kvarnen är en sorg i sig. Samtidigt är det bra att ett sådant inlägg kommer, för rasism/chauvinism, hur litet än det är, ska ALDRIG tolereras. Det ska inte förnekas att ”to every action there is a reaction” stämmer, men jag tänker inte förblindas för det. ”Kurden” är ett uselt och sällsynt, men ändå existerande exempel på kurdisk rasism mot grannationer. Hos vissa blir den ås pass djupt rotad att den omfattar allt som har förbindelse med grannationen. ”Min fiendes fiende är min vän” som mindre intelligenta statsmän använt sig av och dukat under pga, lever kvar än.

    Jag ser att vi båda är ense om Kurder och nationens rättigheter. Det som skiljer oss är nog vår världsbild. ”Kurden” på ett kollektivt hat. Samtidigt som han/hon vill göra en ”Israelism” genom att göra monopol-anspråk på lidande. Fötryck, i alla dess former, färger och skepnader är LIKA vidrigt OAVSETT vem det är som utsätts för det. Det finns INTE någon arvssynd, en nation/folkslag/grupp av människor kan EJ bära på sina föregångares synder. Jag kommer att fördöma förtryck och orättfärdigt våld var än det förekommer. Terrorläger i Guatemala, Gulag i Sibirien eller fängelser i Kurdistan. Frågan är då vem av oss som egentligen upplevs som tvätt-äkta low-life, den som selektivt applicerar offer- och förtryckarroller, eller den som bedömer varje situation enskilt. Om det inte är för ditt hat mot Palestinier/Araber som nation och folkslag, vad är då anledningen till att du reagerar så kraftigt på att jag jämför kurder med Palestinier? Den typen av människor är i huvudsak anledning till att många samarbeten mellan kurder fallit i smulor.

    Ps. Jag undrar hur denne kurd är kopplad till Fredde, som under ett möte med kurdiska föreningen för ca 1 månad sedan i Stockholm gjorde mer röstfiskeri än en Sosse i Jukkasjärvi. Jag har lika mycket tillit till Fredrik Malm som jag har till Turkiska MIT-agenter. DS.