Sverigedemokrat med i Nazistparti


Expo berättar idag att Daniel Olsson, som står på första plats på partiets lista i Hässleholm, varit medlem i NSF.

NSF, Nationalsocialistisk Front är väl den mest nazistiska organisation vi har i Sverige. Daniel Olsson säger enligt Expo att en kamrat betalat in medlemsavgiften i NSF åt honom…

Expo berättar om fler ”incidenter” bland de Sverigedemokrater som står på olika listor inför valet. Bland annat om en kvinna i Gävle som står på valsedeln till fullmäktige. Hon dömdes förra året för en rasistattack mot en invandrarkvinna i Gävle.

Samtidigt redovisar Expo en uppgift som visar att Sverigedemokraterna är landets mest impopulära parti, men det är knappast någon överraskning. Själv har jag varit hemma hos en Sverigedemokrat som har hakkorset på väggen och en byst av Adolf Hitler på hedersplats i sin bostad. Partiets förstanamn i Norrköping, Petter Carlsson, är också en person som har förekommit i kretsen runt NSF.

Är du intresserad av mer information om Sverigedemokrater och andra nazister så tycker jag att du ska besöka Expos hemsida.

Andra bloggar om: , , , , , , ,

[tags]politik, nazism, sverigedemokraterna, naziastuckna, rasism, främlingsfientlighet, homofobi, islamofobi[/tags]


7 svar till “Sverigedemokrat med i Nazistparti”

 1. ”Jag växte upp med en ensamstående nu aktiv vänsterpartist till morsa i Bergsjön, Göteborg. Det var hon som uppfostrade mig till att bli sverigedemokrat.
  Det är skönt att se att demokratin fungerar ibland.
  Fredrik Vilborg, 23, Sverigedemokraterna Göteborg”

 2. De är galna allihop de där nazzarna. Att de försöker gömma sig bland vanligt folk är skrämmande. Sedan sjunger de Horst Wesselsången när de är tillsammans.

 3. En av mina grannar är ”sån”. Såvitt jag vet är han fotbollshuligan också och har straffats för något som hänt på en match. Han var skinnskalle med alla tillbehör fram till för några år sedan och nu ser han ut som folk och är Sverigedemokrat. Men han ungås fortfarande med en massa underliga nazisttyper. Och bara för ett halvår sedan skrek han – Djävla Blattedjävel åt en invandrare i Centrum.

 4. Hur vågar du ens antyda att jag skulle vara nazist? Du har uppenbarligen varit inne på partiets hemsida, läs vårt valmanifest.

 5. Det verkar väl vara ett rimligt antagande Fredrik? Alla smånassar inom SD verkar ju springa på NSF-konserter jämt och ständigt. Och som jag skrev i min bloggpost så känner jag fullblodsnazister som är medlemmar i SD.

  Och du! Jag tar ALLTID bort länkar till nazianstuckna hemsidor. Bara så att du vet.