Startar pandemin i Turkiet? Fem nya smittade


Ja visst kan man bli fundersam när man ser rubriker som ovanstående på www.tt.se Vad som händer på regeringshåll hörs i alla fall inte utåt.

Jag tog tidigare kontakt med Morgan Johanssons departementssekreterare Stefan Sjöquist som berättade att det var på gång. Något som också bekräftades av medierna dagarna efter.

Nu bygger man inte en sådan fabrik på lunchrasten direkt, men det har faktiskt varit väldigt tyst från vår folkhälsominister.

Varför vet jag inte, förhoppningsvis jobbar de som bävrar i det tysta. Men jag mailar i alla fall Stefan & Morgan och frågar. När svaret kommer så visar jag upp det här..

[i] Tidigare inlägg om H5N1


4 svar till “Startar pandemin i Turkiet? Fem nya smittade”

 1. På något vis känns det som om tystnaden skrämmer mer än fåglarna. WHO folk säger att det inte är någon fara men infogar direkt att man kan inget veta. Iran har infört restrektioner vid gränsen och rysslands hälsogubbe säger åk inte till Turkiet. I Sverige verkara det som att politikerna har fallit i en törnrosasömn.

  Klickar man på KAS kan man läsa mer, hoppas att det inte var provocerande säger en allt mer osäker och trött KAS.

 2. men alltså.. det smittar ju fortfarande inte mellan människor.. varför är alla så oroliga?

 3. HiDe oroa dig inte WHO har låtit meddela att Du har alldeles rätt så vi kan lungt vänta med att bygga en vaccinfabrik tills du har fel och det smittar mellan människor.

  Vilken tur att det finns lungna och tänkande människor.

  KAS

 4. Ironin flödar.
  Vad är det som säger att det någonsin skulle börja smitta mellan människor? Ingenting afaik. Det är galnakosjukan-hysteri all over again. Kan ingen få tyst på domedagsprofeterna?