Sossarnas valkamp med feminismen har börjat!


Gudrun Schyman et consorties har uppenbarligen skrämt sosseledningen så att de näst intill ligger sömnlösa.

Första åtgärden var att låta Ulvskog starta ”Feministas” en ”feministisk” grupp som inte ens Socialdemokratiska kvinnoförbundet fick någon information om innan den startade.

Skälet var givetvis att försöka ta initiativet från Schyman och de delar av vänsterpartiet och miljöpartiet som i samma veva vässade sin feministiska framtoning.

Nu blev ju feministas en stor flopp i och med att ingen gick på den finten från Persson. Nu kommer steg två i denna trestegsraket:

DN: ”Regeringen vill ha ett nytt jämställdhetsverk. Trots att Statskontoret redan utrett och underkänt förslaget. – Att inrätta en ny myndighet är bara ett sätt att visa handlingskraft, säger utredare Claes Elmgren. På måndag presenterar regeringens utredare Gertrud Åström sina slutsatser av hur den svenska jämställdhetspolitiken ska bli mer effektiv. Som DN kunde avslöja förra veckan kommer hon att föreslå en helt ny organisation, ett jämställdhetsverk med upp till 50 anställda och cirka 100 miljoner i budget.”

Men tror verkligen socialdemokraternas spindoctors att man lyckas knäcka feministerna med att starta ytterligare en myndighet? Personligen tror jag inte att det

hjälper om man så anställer hundratals generaldirektörer (utrangerade sossar) för att kunna hävda att Socialdemokraterna är ett feministiskt parti.

TROR verkligen Göran Persson det?


Ett svar till “Sossarnas valkamp med feminismen har börjat!”