Skriv om nåt roligt i stället Jinge!


Så står det i ett mail som kom neddimpande i min mailbox nu när jag kom hem. Jo jag kan försöka…

Idag har jag varit ute och fiskat upp min älskade Nikon D70 ute hos Nikon i Upplands Väsby. Det kostade 0.- att få den reparerad trots att den är 2 år och 4 månader. En månad äldre än min lilla kattsambo..

Och de närmaste dagarna kan det bli lite si och så med bloggandet eftersom jag kommer att vara på resande fot, dock ej vare sig datorlös eller nätlös, så vi får väl se.

Sionistlobbyn har vaknat igen, det är väl kul? De brukar sända mig en bunt mail innehålande fekalier och olika abonnemang på diverse porrsidor varenda gång jag har skrivit om Israel. De har varit helt lugna i snart fyra veckor så jag undrade om alla tagit värvning i IDF för att få delta i det allmänna mördandet av muslimer.

Men så var alltså inte fallet.

Jag fick ett mail med tips på Sverker Åströms artikel i Dagens Nyheter idag oxo via mail. Den var så bra så jag lägger in länken längst ner.

Sedan en tråkighet, och då handlar det inte om vare sig Israels eller USAs krig mot Islam, webblinan som min blogg är koppplad till är sedan några dagar väldigt skakig. Det handlar och förlorade paket i massor vilket gör driften lite osäker. Felsökning pågår men för närvarande är väntetiderna ibland väldigt långa.

Men det vänds snart eftersom nätgrottarna håller på att skruva på linan.

PS Tar det längre tid än vanligt att få kommentarer insläppta, eller svar på mail så vet ni vad det beror på!)

[ Sverker Åströms artikel i Dagens Nyheter idag ]

3 svar till “Skriv om nåt roligt i stället Jinge!”

 1. Något som du bör ta upp, eller om du har någon som kan gästblogga därifrån, är hur samtalen i USA går om kriget i mellanöstern. Jag vet, av egen efrarenhet, att Israels göranden och låtanden i amerikanska medier behandlas som inrikespolitiska frågor, trots att antalet judar i USA är knappt 1,5 % (källa http://sv.wikipedia.org/wiki/USA).

  Det är för oss i Sverige lite märkligt, även om den judiska lobbyn gör allt vad de kan för att få till samma mediala landskap även här – se vidare ssi. För att förstå detta så låt mig ta ett exempel!

  Jämför med om raketer slog ner på Gotland skulle Ni då förfasa Er över hur hårt vi (jag och Jinge från P18) gick fram i Baltikum, om nu raketerna kom därifrån (med Rysslands goda minne då förståss)? Men USA är ju ett lapptäcka av olika kulturer så hur går debatten i USA? Någon?

 2. ”Skriv om nåt roligt i stället Jinge!”

  Skriv som du vill Jinge :). Kör din stil.
  Tycker inte personen om att läsa din blogg, som inte är någon blogg som är nischad som en humor eller hejsanskojsan-blogg, kan väl den personen läsa dito bloggar.

  Annica