Sionistlobbyns agerande än mer avslöjat


För några dagar sedan skrev jag och berättade om hur Amir Gissin från Israels utrikes-
departement gjorde reklam för något som kallas ”Internet Megaphone”.

Det är en programvara som möjliggör för sionistlobbyn att snabbt mobilisera folk för att skriva och klaga på ”problematiska tidningsartiklar” eller radio och TV-program. Eller som här, nätomröstningar. Nedanstående text är hämtad direkt ur det brev jag citerade.

Amir Gissin: “An Israeli software company have developed a free, safe and useful tool for us – the Internet Megaphone. Please go to www.giyus.org, download the Megaphone, and you will receive daily updates with instant links to important internet polls, problematic articles that require a talk back, etc. We need 100,000 Megaphone users to make a difference. So, please distribute this mail to all Israel’s supporters.

Bilden överst är från deras blogg som stolt berättar att Yahoo UK och Irland startat en nätomröstning som gällde frågan: – Ska den engelska regeringen begära omedelbart eld upphör, utan att resolution 1559 (avväpning av Hizbollah) var uppfylld?

Larmet gick förstås direkt och innan sionistlobbyn ingrep hade 69 % svarat ja. Tolv timmar efter att larmet gått via Internet Megaphone gått till sionistlobbyn hade de lyckats få ner siffrorna till 48 % för och 50 % mot.

Så fungerar sionistlobbyn. (Jag har gjort en skärmdump om de tar bort sidan)

Jag länkar till bloggen, gå dit och se själv! Min förra postning i ämnet länkar jag också till.

[ Sionistlobbyns skrytblogg ]

[ Min förra postning ]

Andra bloggar om: , , , , , , ,

[tags]politik, sionism, sionistlobbyn, israel, israels utrikesdepartement, libanon, otillbörlig påverkan, antidemokratisk[/tags]


7 svar till “Sionistlobbyns agerande än mer avslöjat”

  1. Hmm, visar att dylika undersökningar alltid ska tas med en nypa salt. En person hade testat programmet här, men jag vågar som sagt inte installera det.
    Risken för inlagda spårningsfunktioner kring vad man gör och vad som finns på datorn när programmet är avstängt är för stor. Israelerna är erkänt bra på datorprogrammering…

  2. Intressanta resultat. Jag testar själv programvaran som fungerar väl. Det måste ju rimligen finnas några hängivna pro-israel surfare som letar efter viktiga Israel nyheter och som de sedan via programvaran gör alla som har den installerad uppmärksam på så att de kan agera. Det är krig och alla media trix är tillåtna tydligen. Problemet för Israel är bara att man tappar helt förtroendet för alla nyheter som handlar om Israel eftersom man misstänker på goda grunder att den är manipulerad på något sätt för att påverka media opinionen fördel Israel. Bra jobbat Jinge, en nyhet att presentera för större media ex Aftonbladet, SVT, TT, SVD, DN etc så att det kommer till allmänhetens kännedom. Ett e-mail med länkar till din posting om saken borde räcka bra.

  3. Inget som hindrar de som vill att debatten skall bli rättvis igen, att ladda ner programmet, och när en varning kommer fram och israels apologeter ombeds att manipulera demokratin – så är de som står på sanningens sida beredda att ändra tillbaka.