Se filmen om fredskämpen Agneta Norberg 12/2!


Sverigepremiär för dokumentärfilmen Agneta!

Regissören Patrik Witkowsky presenterar filmen och håller en diskussion med Agneta Norberg efter visningen. Den har visats vid filmfestivalen i i januari.

Agneta Norberg är en 80-årig fredsaktivist som i decennier – med en till synes oändlig energi, unik kunskap och stor humor – arbetat för att ett tredje världskrig inte ska uppstå. I tider av rysskräck, informationskrig och en hotad svensk alliansfrihet kommer filmen Agneta med ett helt nytt perspektiv på samtiden.
Agneta 800212

Filmen.
Från 15 år
Speltid: 1 tim
Regi: Patrik Witkowsky, Sverige 2017.
Produktion: Filmpool Nord i samproduktion med Witkowsky Media, med stöd av Film i Uppland, Film i Sörmland och Film i Västernorrland
Besöksadress Biograf Reflexen, Kärrtorpsplan 14, Johanneshov
Kl 19.30. Biljettpris 80 kr.

Kassan öppnar 1 timme före föreställningens början.

Salongen är onumrerad och har 196 platser, varav 24 fästmanssoffor.
Biografen Reflexen – film om Agneta Norberg
Biljetter

AGNETA Official Trailer (2017)

Biograf Reflexen i Kärrtorp drivs av Kulturföreningen Biograf Reflexen (tidigare Skarpnäcks kulturkommitté) sedan 1977. Vår strävan är att vara Stockholms trevligaste kvalitetsbiograf. Biografverksamheten består av föreställningar för barn, ungdomar, skolelever och vuxna. Genom att styrelsen arbetar ideellt i biografen möjliggör det låga biljettpriser. Vi visar ingen reklam före visningarna, så filmerna startar på utsatt tid.

Biografverksamheten sker i samverkan med Folkets Hus och Parker/Bio Kontrast. Biograf Reflexen är sedan 2013 medlemmar i Folkets Hus och Parker och har därigenom även avtal för digitala live-sändningar.

Kulturföreningen Biograf Reflexen är en ideell förening, som sedan starten på 1970-talet består av föreningar ur det lokala föreningslivet och sedan 2013 även av privatpersoner.

Föreningens styrelse väljs vid årsmötet. Rösträtt på årsmötet har medlemmar (privatpersoner) som betalat årets medlemsavgift samt ombud från medlemsföreningarna. Tycker du att Reflexen är en viktig del i stadsdelen – kom då med och stöd oss!

Hur blir jag en Reflexenvän?

Genom att betala in medlemsavgiften, som för närvarande är 200 kr/år, till plusgiro 50 93 63-8. Glöm inte att ange ditt namn och e-postadress och postadress om du använder inbetalningsavi. Betalar du över internet skriv ditt namn och mejladress på meddelanderaden, adressen får vi per automatik. Om din internetbank inte godkänner @-tecknet skriv din e-postadress med (at) istället. I medlemsavgiften ingår en tygkasse som du kan hämta i samband med våra filmvisningar.

Hur blir din förening medlem?

Föreningen ska vara väl etablerad och ha ideell karaktär. Tillsammans med medlemsansökan ska föreningens stadgar samt uppgift om styrelsen och redogörelse för föreningens verksamhet och medlemsantal inskickas till info@reflexen.nu eller till Biograf Reflexen, Box 6034, 121 06 Johanneshov. Medlemsavgiften för föreningar är 200 kr/år och ska betalas in till plusgiro 50 93 63-8. Glöm inte att ange föreningens namn och e-postadress.

Kontakt: Postadress: Box 6034, 121 06 Johanneshov

E-post: info@reflexen.nu

i Andra om: , , , i, , , ,, , Syrien, , , , , , , , , , , ,