Robinson-Robban visar såpatakter!


Nu har han nog skitit i det blå skåpet Robban! Den historia som media rapporterade friskt om i helgen visar sig, som så mycket annat, vara -Bluff!

AB: Robinson-Robban misstänks för bluff – riskerar fängelse. Först var han hjälten som räddat en 19-årig kvinna från en våldtäktsman. Nu riskerar Robert Andersson fängelse för falskt larm. – Historien var påhittad för att Robban skulle få publicitet, erkände kvinnan i går för polisen.

Läs i AB!

TV-såpor är det lägsta en människa kan ägna sig åt enligt mitt sätt att se saken. Att bli ”känd från TV” är långt mer eftertraktat än att skaffa sig en förmögenhet, eller en bra utbildning. När sedan kändisskapet börjar flagna så blir uppenbarligen folk helt desperata efter ny uppmärksamhet.

Kändisskapet flagnar alltid när det enda man är känd för är att ha synts i rutan..

Man kan ju undra om detta styrker hans rykte som häradsbetäckare och suput..?

Samtidigt är det lite underligt att Aftonbladet gör en stor sak av detta. De har ju gött den sortens verksamhet till den milda grad att många människor numera bara föraktar tidningen.


6 svar till “Robinson-Robban visar såpatakter!”

  1. Diskuterade händelsen i helgen och den gängse uppfattningen var att Robban hade hittat på det hela vilket visade sig stämma. Killen är verkligen sorglig.

  2. Robban är en sak, han är ändå ”menad” att vara misslyckad och patetisk. Men får man fråga vilka inihelsike de två ”omstridda” kändisfotograferna var? DE gör mig mest upprörd! Men jag kan inte påstå att jag är förvånad att såna är inblandade…

  3. Syns man inte finns man inte har slagit till igen. Det är sorgligt att man skriver om sådant här. Hade det varit jag eller någon annan som räddat en kvinna i nöd så hade man möjligt blivit ett par rader i metro eller liknande. Men en blå smurf med som kastar sig sanslöst i tv i ett patetiskt försök att ”göra bra tv” som säkert någon i Big Brother hade uttryckt det.

    Sedan undrar journalisterna varför människor inte litar på tidningar. Ha! Det är ju också skrattretande. Som man ropar får man svar.