Reinfeldt är förvirrad och tappar bort och rör till saker..


Ja så säger Fredrik Reinfeldt om sin far i en intervjubok som kommer på bokhandelsdiskarna den 25:e april.

Boken är skriven av Ulf Kristofferson på TV4 vilket givetvis inte säger mig ett smack. Jag har ingen TV vilket gör att jag är lyckligt ovetande om diverse TV-kändisar och annat. Men Ulf Kristofferson har ändå ingen bokköpare i mig. För nog kan jag göra roligare saker för mina slantar än att köpa en bok om Fredrik Reinfeldt.

Fredrik Reinfeldt säger i boken:

– Det är inte så roligt att säga om sin pappa, men han är lite förvirrad. Vi märker på pappa att han tappar bort mycket och rör till saker. Men det är väldigt svårt att ta upp med honom, för han vill inte höra talas om det. – Han har till och med svårt att komma ihåg att han ska gå på mötena. Det är en väldigt jobbig situation. – Och jag undanhåller alltid att medierna får tag på honom, därför att jag inte riktigt vet vad han säger. Jag känner mig inte trygg med detta. Och vi har just nu en operation på gång för att försöka få honom att sträcka sig från det politiska.

Men jag måste erkänna att min nyfikenhet, som redan innan är tämligen stor, reses av ett uttalande som: ”- Och jag undanhåller alltid att medierna får tag på honom, därför att jag inte riktigt vet vad han säger.” Nu är det bara att hoppas att ngn grävande journalist tar tag i saken och spelar in Bruno Reinfeldt på band. Jag undrar givetvis vad det är för hemligheter han har som Fredrik inte vill ska komma ut. Och någon ”grävande” journalist tycks ju inte Ulf Kristofferson vara..


7 svar till “Reinfeldt är förvirrad och tappar bort och rör till saker..”

 1. Kan det bli 1-1 nu då kanske? Själv hoppas man ju på att media snart skall
  avslöja Lars Danielssons vänsterprasslande vilket gjorde att han inte var
  tillgänglig då Tsunamin inträffade.

 2. Danielsson är tjänsteman och inte folkvald. Låt vara politisk tjänsteman men ändå..

  Det skulle vara SKOJ med ett avslöjande men knappast speciellt viktigt. Men om han låtit skattebetalarna stå för frillans krogbesök kommer saken i ett annat läge. Och det har han nog.. :)

 3. Det låter för mig som om Reinfeldts beskriver en pappa som börjar bli dement, och jag undrar om han har en aning om vad som väntar familjen i det fallet. Men han har väl råd att ge pappa en god vård på ett helprivat, icke-skattefinansierat äldreboende så småningom. Jag kan emellertid inte säga att jag önskar ens honom det som väntar honom om mina misstankar har fog för sig.
  Å andra sidan kan det ju hända att det bara handlar om medicinförorsakad pseudodemens. Skillnaden är inte så stor om ingen diagnosticerar tillståndet korrekt och medicinerna som förvirrar sätts ut, men de läkare som gör det är inte många.

 4. Kul för den mustacheprydde Ulf Kristofferson, med detta helt ointressanta inslag har han lyckats få sina ”fifteen minutes of fame”. Är Kristofferson lika hedersam privat som i sin skjutjärnsjournalism. Pinsamt.

 5. Polisanmälningar som man väntar med i ett halvår för att få ut största politiska nytta, direkta lögner om en ssubloggare. Massor av utspel , anmälningar till KU och JO, stöld av socialdemokraternas valslogan, utspel om att han är i eller i alla fall varit i det största av utanförskap.

  Fredrik Reinfeldt beskriver sig själv som den som varit i många konflikter. Med Fredriks intåg i politiken följer i släptåg polis, KU, JO och diverse andra underliga anmälningar och angrepp. Inte ens hans egen familj är fredad. Mig skall han sätta i ekonomiskt trångmål för att jag skall sluta spela sjuk och skaffa ett jobb.
  På fråga varför? Så blir svaret att en del kommer tyvärr att råka illa ut.
  Själv börjar jag att undra om inte Fredrik med sin totala brist på empati lider av någon slags sjukdom.

  KAs