Regler för kommentarer


Det är trist att behöva upprepa detta men: en förutsättning för att jag ska släppa fram en kommentar i detta system är att kommentaren inte innehåller personangrepp.

Jag kan personligen inte ta ansvar för annat än det jag själv skriver. Om någon skriver en kommentar med uppenbart lögnaktiga påhopp så kommer den direkt att förpassas till papperskorgen, direkt utan att passera gå.

Politiska påhopp är dock acceptabla, men då ska de innehålla sakargument.. Det gäller oavsett vem som blir påhoppad.. :-P

(Uppdaterad 7/12 p.g.a. påhopp på diverse nyliberala & anonyma bloggar)

Varför just nyliberaler utmärker sig vet jag inte…

F.ö. framgår det av texten vid kommentarer att emailadress krävs. Skippar man det så kommer kommentaren inte in.


6 svar till “Regler för kommentarer”

 1. Det är ju himla synd att sånt sker. Jag har som tur var inte råkat ut för det ännu, men å andra sidan sticker jag inte ut min nacke lika långt heller :)
  Stå på dig Jinge, du är en frisk fläkt som behövs.

 2. Nä det räcker det inte till. Drabbas jag av stalkern, du vet vem, ja då är det gjutet. Men nu har jag lyckats med bedriften att konfigurera min blacklist så att kommentarer jag inte godkänner automatiskt hamnar i blacklist. Det var inte såå himla listigt för det var en kommentar som jag själv skrev som jag tog bort. Så nu har jag sällskap i blacklist med töntarna. Ska jag kommentera måste jag tillfälligt ta ner min blacklist.. :D Det finns ju risk för att många oskyldiga drabbas oxo. Igår var det ngn som skrev samma kommentar ggr två vilket nu innebär att vederbörande är svartlistad. Inte sååå smart.. :-P

  Får se om jag installerar om den idag eller i morgon…

 3. Jo man ska kunna ta bort det. Men jag lyckas inte få bort mitt IP trots att jag försökt ett antal ggr. Vet inte riktigt vad det är som händer. Nej jag tror inte att man exporterar det, det är bara lokalt. Men det är såpass irriterande att jag morrar varje gång jag ska kommentera själv..

 4. Hej Jinge!

  Jag läser både dig och de bloggar som kritiserar dig för att plocka bort kommentarer. Svårt att veta vem som har rätt. Så varför kan du inte ge några exempel på vad exempelvis Alicio har skrivit som bryter mot dina regler?

  MVH
  Patrik

 5. Jag gillar inte den nivån. Den får andra ägna sig åt. Och blir jag inte trodd så är det inte heller något som jag bryr mig speciellt om. Att sätta igång att tjafsa hit och dit leder ingen vart. Men det är lite av typbeteende när argumenten tryter…