Rätt lag vann

Det var klasskillnad mellan Spanien och Sverige och vi har Zlatan Ibrahimovic att tacka för att det var spännande fram till 92:a minuten.

Den enda spelaren vi har som skulle platsa i vilket landslag som helst är Zlatan och det var kul att han fick göra mål igen. Men helhetsintrycket gjorde Spanien med både kvicka och tekniska spelare. Ingenting att säga om resultatet, det var t.o.m. bud på tvåan tidigare men vi hade tur. Dessutom fick spanjorerna en straff bortdömd så ett mer rättvist resultat hade definitivt varit 3-1. Jag hade i.o.f.s. inte klagat om vi hade lyckats

hålla alla 93 minuterna men man måste vara löjligt mycket patriot om man förnekar att resultatet var rättvist.

Ryssarna är dessvärre en svårknäckt nöt så laget får finna sig i att semestern redan börjar på onsdag kväll. AB12 DN1 SvDit

Andra om: , , ,

[tags]Fotboll, Zlatan Ibrahimovic, Ibra, Spanien[/tags]

  12 comments for “Rätt lag vann

 1. 14 juni, 2008 at 23:20

  ”Dessutom fick spanjorerna en straff bortdömd så ett mer rättvist resultat hade definitivt varit 3-1.”

  Det är inte säkert de hade gjort mål för det!

 2. Christofer
  14 juni, 2008 at 23:27

  Spanien var det klart bästa laget, Sverige var pinsamt dåliga och det var mer förvånande att 2-1 målet inte kom tidigare

 3. Sebastian
  15 juni, 2008 at 01:21

  Jag tror tillochmed att spanjorerna fick två straffar bortdömda om jag inte missminner mig. Jag tror också att vi kommer att försöka ligga lågt och hålla nollan mot ryssland i nästa match, det tar oss vidare ur gruppen.

 4. Kurt
  15 juni, 2008 at 04:34

  Och det vore ju inte helt fel om det var över på onsdag. Fotbollen får alldeles för mycket uppmärksamhet, det här är trots allt bara en europamästerskap. Europa befinner sig trots allt i fotbollens bakvatten, det ser man ju inte minst när man räknar efter hur många av lagen i EM som har Brasilianska spelare i laget.

 5. DANIEL
  15 juni, 2008 at 06:54

  ”Europa befinner sig i fotbollens bakvatten”…öööh jaså,jag har för mej att i senaste vm var alla semifinallagen från europa

 6. Chaz
  15 juni, 2008 at 11:17

  Svenskarna spelade riktigt bra, det var stor klassskillnad på dom två lagen men svenskarna var flera gånger på att peta in 2-1,, gjorde ju sen inte saken bättre att spaniorerna filmade igenom hela matchen. patetiskt spelande!

 7. Max
  15 juni, 2008 at 12:16

  Kurt: Exakt vilka europeiska landslag HAR brasilianska spelare???

  Håller med om att Spanien är det bättre laget. Det skulle ha varit en överraskning om Sverige vunnit. Detta var den match i gruppen som Sverige skulle förlora.

  Ryssland bör inte vara så svårt att besegra. Dock har ju Sverige en tendens att förlora när man är alldeles för självsäker inför en match.

 8. Henric
  15 juni, 2008 at 12:56

  Dråpligt, men kan bara hålla med om att Sverige inte förtjänade poäng i den här matchen.
  Att gå ner på defensiven mitt i matchen ger taskiga vibbar o skapar onödig TV ilska … kanske va man trötta.
  Vill helst skylla på ledarskapet, men det är väl kanske tid att jag förlåter Lagerbäck för historiska fadäser … eller kanske inte föresten.
  Tråkigt slut på en tråkig match.
  Viva España!

 9. Frank E
  15 juni, 2008 at 14:45

  Klart vi för förlorar mot Spanien med ett sånt uselt försvar på övertid. Man får inte släppa en spelare som Villa i sånt läge. Det är bara att ta ett gult eller rött kort i ett läge utanför straffområdet. Helt enkelt USELT även om Spanien var bättre !

 10. att älska alex schulman
  15 juni, 2008 at 16:01

  Max//

  var inte så säker på att sverige SKA knäcka ryssland. de har ett riktigt bra offensivt spel och kunde med lite bättre avslut vunnit med 4-0 mot Grekland i igår , samma grekland som vi hade hela 3 chanser mot.

  /Hiro

 11. 15 juni, 2008 at 19:22

  Allsvenskan är mer kul än detta omskrivna EM.
  Ett lag med inslag av ’brassekultur’ som Kalmar FF är sevärt (!)
  och man behöver inte ens en TV utan kan genom egen personlig närvaro kolla fotbollsspelarnas briljanta konster på nära håll . . .

 12. 15 juni, 2008 at 20:00

  Precis, en straff är aldrig ett givet mål och därför borde backen ha MANGLAT Villa åt helvete direkt han kom in i straffområdet.

  Må Villa dö i en gonnocockinfektion!

Comments are closed.