Politikerföraktet växer från dag till dag


En rapport från Handen Centrum idag där människor rusade runt som skållade råttor för att handla sista julklappen, julmaten etc..

Jodå, jag var själv där för att handla det jag saknade i matväg. Men eftersom jag blev stående i väntan på min buss så råkade jag bli ofrivillig (?) lyssnare till ett sällskap på fem personer, som liksom jag fick vänta i tio minuter.

De diskuterade en moderat kommunpolitiker, oppositionsråd om jag minns rätt, som hade spenderat över 40 000 kronor av kommunens pengar (skattepengar) för att ringa olika betaltjänster som tillhandahåller diverse ”sexuellt upphetsande” telefonservice.

Jag läste inte så noga i tidningarna men jag såg igår att någon tidning berättade att politikern nu hoppat av tvärt förespeglande att ”- Det är någon som djävlas med mig..”. Oaktat sanningshalten i ett dylikt påstående så hävdade tidningen att han nu kommer att kvittera ut 11,7 miljoner kronor fram till sin pension.

I ärlighetens namn så tror jag att det var Expressens webbupplaga

som hävdade detta, men så korkade att de publicerar nya lögner kan inte ens de vara..? Väl..?

Eftersom mannen ifråga har 24 år fram till han blir ålderspensionär så har han nu så att han klarar sig..

Jag tänker inte återge exakt vad mitt sällskap vid hållplatsen hade för kommentarer, men de konstaterade att om någon av dem försnillat 40 000.- från sin arbetsgivare så hade de hamnat i fängelse och blivit helt utan ersättning.

Idioter finns det i alla partier som bekant, och vem skulle inte vilja bli förklarad som dum i huvudet för 11,7 miljoner?

Men nog verkar den procentuella tätheten i denna kategori vara mycket hög i moderaterna..?


6 svar till “Politikerföraktet växer från dag till dag”

  1. Vänsterpartiet är snarare den samling som innehar hög spåntäthet. De med något som helst vet har ju gått till vägval vänster eller på annat sätt hoppat av.

  2. Inte för att min kommentar gäller det du skriver om ovan.

    Jag tänkte bara passa på att önska dig en trevlig helg, God Jul med andra ord..

    Koppla av och ha det skönt!

    Annica

  3. Efter att ha hört Reinfeldts penibla ”rim” i Bingolottos uppesittarkväll igår torde det stå alldeles klart vem som egentligen är mentalt handikappad. Ahaha, han är lika folklig som influensan.