Polisstaten nästa?


Att Bodström och regeringen spelar under täcket med amerikanska myndigheter har vi sett. Hur ser nästa steg i samarbetet ut?

Föreställ dig följande: Efter att ha arbetat i nästan 11 månader utan ledighet ska du äntligen få lite semester. Du sätter dig på flyget ner till Balkan där du tar in på ett mysigt litet hotell. Efter några dagar med solande, badande, god mat och dryck så ligger du och slappnar av på ditt hotellrum.

Plötsligt sparkas dörren in och in rusar ett antal maskerade människor. De sätter en huva över huvudet på dig, sätter på dig handbojor och släpar iväg dig till ett litet skumraskhotell i utkanten av stan där de börjar förhöra dig.

Du har inte begått något brott, du är inte terrorist och sympatiserar inte heller med terrorister. Du får inte kontakta din arbetsplats, du får inte ringa familjen, och du får absolut inte kontakta någon advokat.

Efter att ha suttit fånge i det nya hotell-rummet 30 dagar flygs du iväg till Afghanistan. Där placeras du i ett fångläger som ser ut som en saltgruva. I fem månader hålls du fången, förnedras, torteras och förhörs. När så de amerikanska agenterna inser att de gripit fel person flygs du till Albanien (!) där du blir utsparkad på en glest trafikerad landsväg..

Det är vad som hände den tyske med-borgaren Khalid al-Masri. Den tyska underrättelsetjänsten kände till aktionen och deltog i kidnappningen av honom när han befann sig i Makedonien på semester.

Thomas Bodström håller på att införa The Patriot Act här i Sverige och EU. Han har redan idag ett hemligt samarbete med USA och samma gäller givetvis Säpo och den militära underrättelsetjänsten.

Att svenska myndigheter kan göra exakt likadant som de tyska och amerikanska

visas tydligt av tillslaget mot Piratbyrån som faktiskt strider mot vår grundlag.

Trots att myndigheterna är medvetna om det så upphäver man inte beslagtaget av datorerna.

Kan de bryta mot grundlagen på ett sätt kan de givetvis göra det på alla sätt..

Det är socialdemokratisk politik år 2006.

Andra bloggar om: , , , , , , , , ,

[tags]bodströmaffären, bodströmsamhället, politik, bodström, ministerstyre, usa-lakej, The Pirate Bay, fildelning, polisen, polisstat[/tags]


2 svar till “Polisstaten nästa?”

  1. Såvitt jag förstår har man börjat följa en helt ny politisk linje. Först bryter staten/SÄPO/polisen/åklagarna mot grundlagar och andra lagar, sedan gör man brotten lagliga med argumentet att efterrsom man alltid har gjort så i alla fall, så är det lika bra att tillåta det i lag.

    I sanning en politisk kreativitet värd beundran! Och som sagt, i de här fallen går inte folk ut på gatorna och demonstrerar!!!