Pinsamt Federley


En person skrev en kommentar på min blogg där han berättade att Federley skulle medverka i en demonstration för fred.

Jag var helt övertygad om att det var fejk även om de andra namnen verkade rimliga sett ur ett Pro-Israeliskt perspektiv. Ett tag övervägde jag att åka dit för att ta lite bilder, men jag tänkte att det inte kunde vara sant eftersom Federley stod med på talarlistan.

Men det var sant. Jag upptäckte det senare när tidningarna började skriva om mötet och en motdemonstration på platsen.

Att Federley har mage att å ena sidan skänka pengar till IDF som dagligen utsätter både palestinier och libaneser för ren terrorism definitionsmässigt sett, och i nästa andetag ställa upp under parollen ”Nej till Terror” är en lika absurd som osmaklig handling. Någon slags konsekvens måste man väl ändå kunna begära av en centerpartist även om han förklarat sig vara nyliberal?

Plötsligt framstår Gunnar Hedlunds bevingade ord i en kristallklar belysning: “Vi i Centerpartiet har alltid velat och kommer alltid att vela”.

Andra bloggar om: , , , , , , , ,

[tags]politik, federley, centerpartiet, sionism, terrorism, israel, demonstration, nyliberalism, aningslöshet[/tags]


4 svar till “Pinsamt Federley”

  1. Du skrev i ett inlägg om centerns nazistiska historia. De har ännu inte kommit med någon vitbok om den tiden, och de kommer de inte klara med den sortens medlemmar som de har nu.

  2. Är det överhuvudtaget någon som tar Federley på allvar???

    Hans pinsamma debattartikel i Expressen, fick tom Expressens Ledarredaktion att ha en notis på Ledarsidan om ”Noll-Koll” dagen efter…
    Det säger verkligen allt!