Persson lägger sig i mediedrevet mot Danielsson


Pressekreteraren Anna Helsén nekar förstås till att Göran Persson gett henne i uppdrag att ringa till Aftonbladet.

Men där har Persson ytterligare ett trovärdighetsproblem under uppsegling. För alla inser att hennes ärende var att lägga sordin på Aftonbladets artikelserie om Lars Danielssons skumma beteende i samband med Tsunamikatastrofen. Och att trojkan kring Göran Persson inte förstod att detta häller ytterligare bränsle på brasan är ytterst märkligt.

Aftonbladet har dessutom intervjuat fem andra nyhetschefer – så om drevet mot Danielsson behövde ytterligare bränsle så har det fått det nu. Bland bloggarna är vi bara några stycken som tagit upp ämnet men nu lär det bli annorlunda. Jag skrev som rubrik ”Lars Danielsson är rökt” eller något i den vägen i min första reaktion på att Aftonbladet sätter upp en så precis målsättning som de gjort.

Jag borde kanske skrivit ”Danielsson är snart förkolnad” som rubrik på denna bloggpost men det kändes som det hade varit en mer morbid variant än jag önskar. Men Lars Danielsson är inte statsministerns närmaste man speciellt länge till. Han får sparken eller avgår under maj månad.

Någon emot?

Andra bloggar om: , , ,

[tags]politik, lars danielsson, drevet, aftonbladet[/tags]


5 svar till “Persson lägger sig i mediedrevet mot Danielsson”

  1. Som Aftonbladet ocksa namnde, undrar vad fan Danielsson vill gomma om han foredrar denna standiga spekulering och ett uppretat mediadrev

  2. Hej Jinge! Har du sett vad den där XXX (Jinge X-at) skriver om dig? Du tyx vara en populär person han skriver om dig i vartannan bloggartikel! Han skriver om Danielsson med kritiserar dig för att du gör det!?

  3. Nää :-) Det är inte en blogg jag följer faktiskt. Undviker snarare pga stalking, mobbing och liknande. Men uppenbarligen attraheras en massa knäppgökar av det jag skriver.. :)