Pastor Fred Phelps är på väg till Sverige


Mja, nu bör jag i ärlighetens namn tillstå att det är skandalblaskan Expressen som påstår detta vilket gör att sannolikheten för att det stämmer bara stannar vid 1-2%

Vad som ytterligare stöder min uppfattning är att tidningen påstår att: ”Säpo skärper nu bevakningen av kungafamiljen.” Och det inser ju alla att det är lögn och förbannad dikt.

Jag är fullständigt övertygad om att Säpo inte bryr sig ett skvatt om en snart 80-årig gubbe som visar klara tecken på allvarlig demens som dessutom drabbas av dagliga psykosgenomslag.

För att skydda kungafamiljen mot denne vettvilling behövs knappast någon resursförstärkning. Det räcker med en osedvanligt liten och klent byggd konstapel..

Fast jag måste medge att Bonniers folkpartistiska språkrör är kul när de citerar Phelps: ”- Vi ska jaga er kung. Det spelar ingen roll var han försöker gömma sig,” säger pastorn till Expressen.

Även om jag är republikan så skulle jag ge en slant för att få se matchen i tre ronder mellan Fred och Carl den XVI Gustav. Och jag skulle inte hålla på Fred.. :-)

Expressen: ”Pastorn och tjugo av hans medlemmar i Westboro Baptist Church i Topeka åker i början av september till Sverige, fullastade med plakat med budskapet att Sverige är syndens näste, att kungen leder ett land befolkat av sodomiter, att Gud hatar Sverige. Enda syftet med resan är att demonstrera mot kungen. Carl XVI Gustaf är deras måltavla. ”- Er kung är symbolen för ert fördömda land och vi ska leta rätt på honom vart han än håller till.” Vi ska hitta honom oavsett om han är på sitt slott eller någon annanstans, hotar Fred Phelps.”

En sak är säker: Kommer den där dåren hit till Stockholm så kommer jag att visa många bilder från evenemanget. Det vore riktigt skoj att se dessa religiösa dårar på nära håll.

Men som sagt, tyvärr så är denna ”nyhet” saxad ur Expressen..

Baksidan av denna rötmånadshistoria är dock: Skulle det vara en korrekt information som Expressen delger sina läsare så kan detta besök bli väldigt dyrt även utan Säkerhetspolisens inblandning.

Det finns säkerligen åtskilliga människor som skulle sätta ett stort värde på att få ägna sig åt äggkastning. Skulle fåntratten vilja bege sig till Slottet så är risken uppenbar för att några illasinnade huliganer skulle få lust att slänga fanskapet i strömmen.

Dessvärre finns det åtskilliga nazi-anstuckna grupper som t.ex. Sverigedemokrater som säkerligen skulle kunna tänka sig att försvara honom eftersom han är en homofob av världsklass..


6 svar till “Pastor Fred Phelps är på väg till Sverige”

  1. Det där är en galning. Slänga honom i strömmen är att överdriva, men man kan väl få kasta ett ägg på gubben?

  2. Men de hot den här mannen uttalar, borde de inte gå in under terroristlagarna, bara att gripa honom och hans anhang så fort han sätter sin fot på svensk mark, ställa honom inför rätta och bura in honom sådär en 5-10 år och sedan utvisa honom därefter, om han inte utvisat sig själv till ett hetare ställe innan dess.

  3. Är det sant att pastor Phelps kom hit till Sverige redan i morse och tillbringade hela förmiddagen med att med i en hyrd Volvo cirkla runt i en rondell på Norra Promenaden i Norrköping?

    ”Du kanske säger Norrköping, det är jävla stad,
    då har du aldrig kört på stadens norra promenad”

  4. Bulten: Perfekt!

    Om rollerna hade varit ombytta och en svensk pastor hade uttalat sig så här om Bush så hade han aldrig fått inresevisum hit till USA.