På jinge.se kan du göra en nidbild av Bodström


Det är inte bara Fredrik Reinfeldt som kan se bedrövad ut på bild. Här har du en bild på Thomas Bodström även om jag hjälpt till lite.

Bodström är en av de jurister som totalt missuppfattat de värderingar som juristlinjen i Frescati försökte förmedla till honom. I stället för att bli den som står på barrikaderna för de mänskliga rättig-heterna så har han blivit den som ger sig på dessa med motorsåg.

Lyckas du få till en rolig bild så gör en skärmdump och maila den till mig så kanske jag visar upp resultatet av din möda. Vill du hellre vanställa Leijonborg så får du ge dig till tåls några dagar. Jag kommer att lägga ut bilder på samtliga av högerpartiers ledare och möjligen krydda med Persson och Olofsson.

Vill du att jag ska visa din bild för andra bör du vara extra noga med att personen som är förlaga måste gå att identifiera. Det är INTE svårt att manipulera en bild så att politikern ifråga ser ut som en rymdvarelse. Men för att det ska vara någon udd i bilden krävs det att andra besökare ska ha möjlighet att identifiera den du vanställt..

Tipsa gärna andra om sidan!

Direktlänk http://jinge.se/akar2/kar.htm


– Varför måste jag vara med här??


4 svar till “På jinge.se kan du göra en nidbild av Bodström”

  1. Mja, hrmpf..

    Jag tycker att bilden här på Bodström är bra. DEn är måttligt ändrad och det råder ingen tvekan om vem det föreställer. De flesta bilderna som har skickats hit har varit kul, men gör man Reinfeldt till en marsmänniska (vilket nog kan finnas ett visst fog för) så missar 90% av besökarna det roliga. Så jag gillar att ändra liite.. Och det är oxo sådana jag kan tänka mig att visa upp..

  2. hehe, klockren bild .. ;-) .. är det så Bodström ser ut när han inte får spionera på svenska folket måntro :)