På jinge.se kan du göra en egen nidbild av Reinfeldt


Som alla har sett i media så ser Fredrik Reinfeldt mycket bedrövad ut efter att socialdemokraterna distribuerat karikatyrbilder föreställande honom.

Han har uppenbarligen totalt glömt bort vad han gjorde när han var med i unghögerns MUF.. Därför har jag tagit en gammal Java-applet och lagt in en funktion som gör att du själv kan modifiera hans utseende på det sätt du önskar.

Lyckas du få till en rolig bild så gör en skärmdump och maila den till mig så kanske jag visar upp resultatet av din möda. Vill du hellre vanställa Leijonborg så får du ge dig till tåls några dagar. Jag kommer att lägga ut bilder på samtliga av högerpartiers ledare och möjligen krydda med Persson och Bodström.

Vill du att jag ska visa din bild för andra bör du vara extra noga med att personen som är förlaga måste gå att identifiera. Det är INTE svårt att manipulera en bild så att politikern ifråga ser ut som en rymdvarelse. Men för att det ska vara någon udd i bilden krävs det att andra besökare ska ha möjlighet att identifiera den du vanställt..

Tipsa gärna andra om sidan! Direktlänk http://jinge.se/akar/kar.htm


8 svar till “På jinge.se kan du göra en egen nidbild av Reinfeldt”

 1. Kan man inte skicka resultatet direkt till Reinfelts kansli så att han får se hur duktiga vi är?

 2. Absolut! Men tänk på att göra det anonymt och INTE från jobbet.. :-)

  Annars kan du ju maila det till mig så publicerar jag ett antal av de bästa.. :)

 3. Marcus! Jag klurade på om jag skulle lägga upp alla högerledare plus Bodström och Persson, de kommer i alla fall. Var så säker.. :)

  Men nu vill jag ha FLER modieringar sända till mig via mail!!

 4. Jag ramlade förbi av en slump, tyckte det va asroliga bilder och ville gärna va me å leka. Tycker dock det e trist att nidbilden som ligger på just den här posten har en s.k. ’judenäsa’. Olika utseendens nidbildseffekter har olika historier, den du publicerar här har inte den coolaste. Satir handlar väl om å slå nerifrån å upp?
  vänliga hälsningar,

 5. ”Tycker dock det e trist att nidbilden som ligger på just den här posten har en s.k. ‘judenäsa’.”

  Hahaha.. :-) Du. Om du inte visste det så förekommer krantypen hos alla i mellanöstern, du skulle se armenier! Du politiserar bara, och dessutom på ett utomordentligt FULT sätt!