Olmert varnar libaneserna för att göra motstånd!


Israel, som fortsätter sina skoningslösa angrepp på Libanon, varnar libaneserna för att beskjuta de israeliska stridsflygplanen.

En anonym kommenterade denna absurda varning så här:

”- Ja och nu varnar den israeliska statsledningen libaneserna för att göra motstånd mot de israeliska stridsplanen som kommer för att döda dem. Vad menar israelerna ska hända om libaneserna motsätter sig att bli dödade? Har de något som är värre än döden? Varför ser jag koncentrationsläger framför min inre syn? Ställ er i kö, ni ska bli gasade. Går ni inte med på att bli gasade så dödar vi er…”

Självklart ska Libanon använda alla till buds stående medel för att slå tillbaka mot Israel. Hade israelerna valt att bara angripa Hizbollahs ställningar hade det möjligen, men bara möjligen, varit annorlunda. Men nu har israelerna dödat massor av civila inklusive en massa små barn. De har också slagit till mot vägar, broar och annan infrastruktur.

Israel skapar terrorister på löpande band. Enbart USA är bättre på det.


En fullkomligt meningslös organisation!

i

Andra bloggar om: , , , ,

[tags]politik, libanon, israel, statsterrorism, mellanöstern[/tags]


2 svar till “Olmert varnar libaneserna för att göra motstånd!”

  1. SvD skriver följande just nu: ”Israel hotar dock att angripa det libanesiska försvaret om luftvärnet inte upphör med sin eldgivning.”

    Det är inte riktigt samma sak som ovanstående, och även om man har kritik mot de israeliska attackerna kan åtminstone jag se vissa skillnader mellan Förintelsen och Israels attacker i Libanon.

    Varför ”anonym” ser koncentrationsläger för sin inre syn får han väl svara på själv. Och som bekant är det inte alltid till debattörens fördel att genast dra paralleller till nazismen och förintelsen så fort något övergrepp görs. Varken när det handlar om ”den sionistiska lobbyn” eller ”antisionistvänstern”.

  2. De silkesvantar som Israel behandlas med av väst med USA i spetsen måste vara gudagivna, för så mycket statsövergrepp, statsvåldtäkt, statsmord och statsfolkmord som Israel kommer undan med har ingen lyckats med utan att besudlas i gyttja och skräp. Eller så är det så att vita européer och amerikaner har utvecklat en ny höjd av feghet inom ramen för politiskt korrekthet, för vem vill kallas för ”antisemit”? Nog är den största anledningen till den belåtna tystnaden faktumet att Israel utgör världens största ambassad. En amerikansk ambassad i hela mellanöstern med all dess rättigheter. Senast igår beviljade USA ett bränsleavtal av mångmiljonbelopp. Grattis Israel, nu har ni ännu mer att bränna ihjäl era grannar med.