Ökänd Nazist på rymmen


Den ökände nazisten och hustrumisshandlaren Tor P är på rymmen från fängelset!

Har du sett honom så kontakta närmaste polismyndighet eller ring 112! Han har tidigare varit politiskt ansvarig för de s.k. ”Nationaldemokraterna” och är, enligt egen uppgift, en stor vän av lag och ordning.

Nu är han själv på rymmen efter att ha dömts till ett längre fängelsestraff efter att ha misshandlat sin kvinna..


6 svar till “Ökänd Nazist på rymmen”

  1. Jag håller med dig Jinge. Tor Paulsson är efterlyst och farlig våldsbrottsling och det är bra att du vågar publicerar hans bild på din blogg.

    Ett tack skall även gå till TV3 som i sitt program Efterlyst är föregångare i att visa upp det kriminella slöddrets ansikten. Det är verkligen revolutionerande att vi får se videoupptagningar av dom som stjäl i våra butiker och därigenom orsakar prishöjningar.

    Om inte Tor Paulsson är gripen på torsdag så får vi förmodligen se hans efterlysning i TV3:s Efterlyst klockan 20.00. Tack TV3.

  2. Ja Roland! Jag är en modig typ ska du veta! Jag undrar t.o.m. om jag inte ska våga öppna dörren om det ringer på. Det KAN ju vara han, nazzen… :-P

  3. Jinge jag tycker verkligen att det ät bra att du hjälper till vid efterlysningen och infångandet av Tor Paulsson.
    Men har du verkligen publicerat din hemadress? Om du inte har gjort det så är det knappast farligt att öppna dörren när det ringer på.