Office Pro 2007 Beta släppt


Idag tankade jag hem Microsoft Office Pro 2007 Beta. Det enda som krävs är att man registrerar sig och filen som man kan tanka hem är drygt 400 MB.

Vid en hastig kontroll så är jag lite imponerad faktiskt. Jag har kollat Word och nya Outlook och jag tycker att det ser bra ut. Hanteringen känns välbekant men man har givetvis gjort några menyförändringar. Men inget som man behöver slita håret av huvudet för. Det känns välbekant. En annan sak är att den känns häpnads-
väckande stabil också. Trots att jag skrivit, mailat och stått i så har jag inte råkat ut för något oväntat. Det var oväntat…

Några nyheter har jag ännu inte provat, men det finns en bunt. Jag lägger med länken för den nyfikne…

Andra bloggar om: , , ,

[tags]dataprogram, office 2007, beta, microsoft[/tags]


5 svar till “Office Pro 2007 Beta släppt”

  1. Ojdå! Jag kör fortfarande med Word 6.0 som nu är 12 år gammalt! :-)
    Det verkar som om jag inte behöver något modernare. Installationen ligger på 26 gammeldags 1,44 MB disketter.

  2. Visst. Ska testa nu igen, har testat förut på en linuxburk. Håller på att ladda ner det just nu. Men jag installear på en ”skräpdisk” så att jag lätt kan ta väck det om jag inte diggar..

  3. Jag har provat Open Office i hopp om att lämna monopolet, men tyvärr så är ju Open Office fullkomligt värdelöst. Excel-kopian är helt okej, men de andra delarna ger jag inte mycket för.

  4. Måste väl erkänna att jag inte använder Open Office så avancerat. Kunde i princip lika väl använda en enkel textredigerare. Jag har också varit besviken på de tidigare versionerna men sen version 2 kom tycker jag den fungerat bra för mitt behov som förutom skriva är att kunna läsa alla former av MS Office dokument.
    Och sen kör jag Debian GNU/Linux som operativsystem så då är Open Office ganska självklart.