Nu ljuger CIA / DEA och Bush för folk igen..


En anka stor som en elefant presenteras idag helt okritiskt av Svenska Dagbladet.

SvD: ”Usama bin Ladin planerade att döda tusentals människor i USA med förgiftat kokain, uppger en New Yorktidning. Han förhandlade med en colombiansk kokainkartell om att få köpa ett ton kokain som skulle prepareras med ett gift. Det skrev tidningen The New York Post på onsdagen och hänvisade till källor inom USA:s narkotikapolis DEA.”

Om det är nyhetstorkan under rötmånaden som gör att Svenska Dagbladets redaktion är underbemannad eller vad det kan vara för orsak till publiceringen vet jag inte.

Men det är ren lögn och det borde till och med barn inse.

Skulle man förgifta ett ton kokain skulle kanske ett tiotal personer dö av det. Samtliga inom langarkretsarna på den nivån TESTAR givetvis produkten, framförallt med tanke på priset. Det finns ingen langare av format som handlar med stora kvantiteter som inte kontrollerar kvaliteten mycket mycket noga.

Och avlider testpersonen knall och fall så kommer knappast några större mängder ut på marknaden. Skulle det ändå göra det skulle media blixtsnabbt få reda på en överdödlighet och därmed skulle saken komma ut.

Och varför skulle Usama Bin Ladin vända sig till Columbia när Afghanistan är världens största Heroinproducent? En region där han själv har ett mycket stort inflytande..?

SvD har gått på en blåsning dikterad av USA. Pinsamt med en anka som är stor som en elefant och lika mycket värd som en liten badanka..


7 svar till “Nu ljuger CIA / DEA och Bush för folk igen..”

 1. ”dikterad av USA”? Vem är USA? Menar du CIA/DEA/Bush som du skrev i rubriken så kan di väl skriva det. Det är väl ändå inte LANDET USA som ljuger?

  Och om du menar CIA/DEA/Bush så skulle det vara kul att få en lite bättre källa än att NYP ”hänvisar till källor inom DEA”. Jag har svårt att tänka mig att DEA skulle hitta på en så dålig lögn om de skulle ljuga…

 2. Det har du alldeles rätt i. Det är givetvis vare sig folket eller landet som ljugit ihop detta. Men bättre källa än NYP kan jag givetvis inte bjussa på. Du får nog vända dig dit och fråga efter källan om du är nyfiken.

  DEA har inte heller gjort sig kända för att vara några sanningens apostlar. De har en hel del lögner på sitt samvete genom åren. Och inte tänker jag rota fram källor till det påståendet heller..

  Duger f.ö. NYP som källa åt SvD så får de duga åt mig oxo..

  Eller anser du att SvD är en blaska som konsekvent sprider lögner åt USA ??

 3. Det finns nog ingen risk att många läsare går på en sådan _idiotisk_artikel.Men det finns tydligen en idiot som har blivit lurad,nämligen den som är annsvarig för artikeln i SVD.

 4. Jepp. Att man normalt alltid hänvisar till en nation har vederbörande inte förstått..