Mentalsjuk Sverigedemokrat misshandlade hustrun


Sverigedemokraterna är en nazianstucken grupp som bland sina paroller hävdar att man vill ha hårdare tag mot de kriminella.

Det blir extra intressant eftersom kriminalitet inte är något som Sverigedemokraterna själva är helt främmande för. Tidningen Expo undersöker kontinuerligt de medlemmar som förekommer på partiets valsedlar och berättar nu om en man som är förstanamn på en valsedel i väst-Sverige.

EXPO 2006-09-01:Han är återfallsförbrytare och dömdes senast 2001 för misshandel av sin dåvarande hustru. Han är också Sverigedemokraternas första namn på en kommunal valsedel i västra Sverige. Partiet som kräver hårdare tag mot brottslingar har återigen satt en tungt kriminellt belastad person på framträdande plats i partiet. I oktober 2001 dömdes kandidaten av hovrätten i västra Sverige för att ha gjort sig skyldig till misshandel i fyra fall, olaga hot mot sju personer, framkallande av fara för annan, hemfridsbrott och skadegörelse. Domen behandlar bland annat händelsen natten mot 17 juli samma år. Kandidatens hustru hade begärt skilsmässa och mannen hade flyttat från parets gemensamma bostad. Den aktuella natten har han brutit sig in i hustruns hem, hotat och misshandlat henne. Han har bland annat skallat kvinnan, suttit på henne och viftat med en kniv framför hennes ansikte samtidigt om han sagt ”jag har sån god lust att döda dig”.

Det är spännande eftersom två andra av SD:s toppnamn på valsedlarna kommer från Nationaldemokraterna, en ännu mer extremistisk grupp än (sd). Sverigedemokraterna kallar själva nationaldemokraterna ”en liten extremistisk gruppering full med nazister”.


En vacker blåsippa med en något annorlunda skugga

Att de själva skulle vara nazianstrukna förnekar de dock frenetiskt. Men finns det NÅGON som tror på dem?

Andra bloggar om: , , ,

[tags]politik, val2006. sverigedemokraterna, nazianstuckna, främlingfientliga[/tags]


4 svar till “Mentalsjuk Sverigedemokrat misshandlade hustrun”

  1. De är inte att lita på de där. Ändock är det inte någon slump att de får allt fler röster.