Lustiga brott?

En av nattens mer lustiga rapporter om brottslighet kommer från England. Ett par tyskar hade varit där med en äldre manlig anhörig som dessvärre avled under vistelsen. Eftersom de inte hade någon reseförsäkring som täckte hemtransporten av liket så satte de på gubben mörka solglasögon och baxade ner honom i en rullstol. Han var trött, sade man till personalen.

Men eftersom personalen tvingades lyfta gubben för att baxa ombord honom så upptäckte man att han inte bara var trött utan även kall och lealös. Kanske man måste inkludera en hemtransportförsäkring i biljettpriset framöver, vad vet jag. Men något att tänka på nästa gång du är ute och flyger, se till att du sätter dig bredvid någon som faktiskt rör på sig…

intressant Tags: , , , , ab ex t

  8 comments for “Lustiga brott?

 1. 7 april, 2010 at 08:24

  Han bara längtar efter fjordarna!

 2. nature
  7 april, 2010 at 08:45

  Beroende på när mannen avled, så var han nog inte lealös, utan stel som en pinne – ni vet: rigor mortis! Likstelhet, som som successivt inträder inom de första timmarna efter döden och är fullt utvecklad efter 10-14 timmar efter dödsögonblicket!

  Och man personalen, enligt tidningarna, beskrev honom som lealös, så är detta antagligen en tidningsanka eller så avled han alldeles strax innan skulle på flyget.

  • 7 april, 2010 at 09:07

   Eller mer än 10 timmar innan. För den upphör nämligen oxo.

   • nature
    7 april, 2010 at 14:47

    Just det; Autolys! Som gör att köttet blir mört!

Comments are closed.