Löspenisar, porrklubbar och obegränsat med sprit

OBS! Detta inlägg är från Jinge. Användarnamnet Anders är fel (tekniskt misstag av Anders).
Ja det är ledningen för Metalls avdelning 112 i Trollhättan som nu ger diverse Skandiadirektörer och andra en god strid om tidningarnas löpsedlar.

I Dagens Eko framstår fackledningen, troligen rättvist, som en hop idioter som nu fastnat med fingrarna i syltburken:

– Alla människor har fått dricka sig otörstiga. Baren på de här ställena har varit öppen för styrelsen och för ombudsmän och andra deltagare, säger kassören Tommy Larsson, en av dem som anklagats för att ligga bakom den vidlyftiga representationen.

Läs/lyssna på Ekot!

Dessutom har det förekommit uppgifter om att ledningen gått på sexklubb för medlemmarnas pengar. Uppgifter som nu bekräftas av kassören Tommy Larsson.

– Jo, det har varit besök på olika nattklubbar i Europa, i Danmark och i Belgien. Det har förekommit. Avdelningen har inte betalat några sextjänster, det har nog var och en fått stå för. Men omkostnaderna runt de här besöken har avdelningen betalat, det är ingen tvekan om det, säger han.

Men sprit och sexklubbs besök är inte det enda som medlemmarna i avdelning 112 har fått stå för. En gång köptes löspenisar in för klubbkassan.

– Vad ska jag säga? Jag kan bekräfta att de har köpts löspenisar, för avdelningens pengar, som har delats ut till kvinnlig personal, säger kassören till ekot.

Det ska bli intressant att se hur många dagar denna avdelnings toppar sitter kvar på sina poster…

  4 comments for “Löspenisar, porrklubbar och obegränsat med sprit

 1. Lasse Strömberg
  13 oktober, 2004 at 20:06

  Skandaler är sig lika från århundrade till århundrade.

  Det är sex och sprit! Från påvarnas försäljning av avlatsbrev till domare och politiker som får sparken till fackgubbar som måste avgå.

  Inget är nytt under solen.

  Lasse

 2. 13 oktober, 2004 at 21:01

  Nä. Men nu berättade de på Ekot att samtliga i styrelsen avgått. Vilka djävla tomtar..

 3. 14 oktober, 2004 at 15:00

  Som sagt de tvingades nog att avgå. De hade inte kunnat sitta kvar, även om de så velat. Ordet nog som användes får mig att fundera på om inte även sexköpen betalades av facket.

  Annica

 4. 14 oktober, 2004 at 15:12

  Ja denna soppa slutar nog inte här. Har fackmedlemmarna betalat för deras porrbesök så kan det vara ett brott oxo.. Grov trolöshet mot huvudman. framförallt då de sedan tidigare kritiserats och fått nya regler som de brutit emot..

Comments are closed.